senabsr Kızlar selam bugün bi heves doktor kontrolüne geldim iki hafta aradan sonra 6+4 diye biliyordum 7 haftalık olmuş şuan kese gayet düzgün gözüktü fakat bebeği göremedik.. bu durumu yaşayan var mı biraz canım sıkıldı da..
mardine474 senabsr Ben de doktora gittiğim zaman hesaplamama göre 6 haftalıktı Ama keseyi gördük bebeği göremedik O yüzden 2 hafta sonra Doktor geldi dedi ben tabii 3 hafta sonra gittim Bebek tam göründü 9 haftalıkken görüntüledi
senabsr bebegimmzgl kese olduğu gibi gözüküyor muydu sizde de iki hafta da kese oldukça büyümüş çünkü bebek gözükmedi sadece
senabsr rahimeiscann kese çok düzgün ve geniş gözüküp içerisinde bebeği hiç göremeyince ister istemez tedirgin etti biraz 🥹
[silindi] senabsr sat 27 mayıs ise dediğiniz gibi 6+4 tür görünmemesi de normal ben 7+5 im en son 7+2 de gittim kese boştu
senabsr  https://share.icloud.com/photos/0e8r-XLhe_Za1S1p70C1xCaaA bakabilirsiniz buradan
senabsr Yakamoz20 anın stresiyle hiç aklımıza gelmedi bizim de Malesef önümüzde ki cumayı bekleyeceğiz şimdi 🤲🏻
mardine474 senabsr içinizi ferah tutun ınsallah saglıkla gelişsin bebek💖 bende cok stres yaptım o 2 hafta gecmek bılmedı. Tavsiyem sakın olun 😍
senabsr Meleekdincc çok teşekkür ederim cuma günü gideceğim sonrasında olmadı 9. Haftaya kadar beklerim ❤️