Birhayalimvr bymiraymom et et dönerin birde baska evlerden velen yemek kokusu acayip midemi bulandirirdi
senakymkc Tavuktan 5. Haftadan sonra bir anda tiksinmeye başladım oysa en sevdiğimdii. Bir de tatlı olan her şeyden tiksiniyorum. Misafir gelecek diye kek yapayım dedim öğüre öğüre yaptım tadına bile bakamadım :(
2bebelianne bymiraymom soğan sarımsak sucuk salça dolma sarma tavuk bunları 12. Haftaya kadar yiyemedim
anneyim01 bymiraymom Eşim , Ettürü deterjan herşey kokuyordu kısaca Benim 9 aydan sonrada devam etti kimi 4 ayda son bulur dendi de Ben maffoldum ama değdi şimdi kızım 7 yasında 2. yi düşnyorum gözüm korkuyor ama Olsun değer
nurmltli61 bymiraymom tavuk yumurta köfte sucuk şeylerden çok tiksindim 😂😂 mutfaktan tiksindim heryerden tiksindim
Fadime97 leylaa29_ bende öyleydim et tavuk balık ve onlardan yapılan ürünler çok tiksinirdim şimdi biraz düzelmeye başladı . Balık çok severim normalde ama ondan bile tiksindim
Ceren27 Yiyecek değil ama ben bir tek aşırı derecede sigaradan tiksindim 🥲 normalde içiyordum öğrendiğim gün hamileliğimi ilk ve son kez orda bi midem bulandı ona karşı 😅 şimdi içilen yerde bile duramıyorum