1sss bymiraymom 28 haftalığız bugün. İlk zamanlar her şeyden tiksinmiştim şimdi sadece çiğ fındık kaldı, kesinlikle ağzıma süremiyorum 🥴
ikrapolat erikarpuz ben genel olarak parfüm sıvı sabun deterjan oda kokusu yumuşatıcı ıslak mendil kokuları onlardan çok tiksiniyorum yiyeceklerden bir tek soğan sarımsak kokusundan tiksindim
ZRS 26 haftalığım Kıyma ve hamburgerden aşırı tiksindim, hamburger adını duyunca bile istiğfar edebiliyordum
hamilesavis19 Ben anlamadığım şekilde muzun kokusundan ve kendisinden çok tiksinmiştim. Önceden hergün yerdim şimdi asla 👎 bir de kefir içemiyorum.
Meridaily hamilesavis19 hamilelik öncesi tedavi sürecinde heeergün en az 2 adet muz yerdim ama ben de hamilelikte tiksindim muzdan🥺 kokusuna tahammül edemiyorum
Srfblt bymiraymom çaydan tiksindim ve portakal soslu kek yapmıştım eşim seviyor diye onun kokusundan tiksindim pişirken 🤣
Meri3535 bymiraymom ilk zamanlar benimde canım hiç tatlı istemedi ne olduysa 6 aylıktan sonra oldu dondurmaya düştük sonra 8. Ayda karpuza düştük hala başka tatlı istemiyorum aramıyorum da ama ikisi önemli. Hamileliğimin başında ben tavuktan iğrenmiştim kokusundan falan 8. Ayda yemeye başlayabildim. Bi de yemek değil ama hamileliğin başından beri sigara kokusuna tahammülüm yok bende sayesinde bıraktım zaten. Daha da ağzıma koyamayacak gibi hissediyorum. Son bir haftam kaldı doğumuma eşim arada tek tük dışarıda içer geldi o sigara kokusuyla beni öptü midem bulandı. Hemen duşa soktum öyle yatağa bile almam o dereceyim 😂
Pikacu6868 bymiraymom Normalde yazın yumurta zaten yemem çok fazla bulantım olmamasına rağmen hiç yumurta yemiyorum nerdeyse. Yağlı etli yemeklerden de hazetmiyorum pişerken ki kokuları rahatsız ediyor
DuruDefne_mommy bymiraymom 19.haftamdayım lahmacun asla yiyemiyorum kokusu görüntüsü her şeyi midemi bulandırıyor uzun bir sürede yemem diye düşünüyorum 🙃
asin16 bymiraymom bebişiniz kız olabilir benim annemdede aynısı olmuş ama tabi herkeste farklılık gösterebiliyo
Nur482482 bymiraymom herrrr şeyden tiksindim sudan bile ama en çok tavuk, sulu yemek, tatlılar (ki çok severim) tiksindim. Hep böyle ekşi şeyler yemek istedim midemi bastırsın diye. Şimdi 12. Haftamdayım azaldı biraz ama hala tavuk yiyemem 🤢🤢