Bebivekedi ilk doğumum kolay geçti desem yalan olur 😌 hastaneye kontrole gittiğimde beni doğum haneye aldılar ama tam 3 gün sürdü 3 gün boyunca 4 duvar arasında tek başıma doğumun gelmesini bekledim ilk iki gün sancımın gelmesini beklediler gelmeyince suni sancı verdiler ama bana etki etmedi ama yine de ben deliriyorum ağrıdan sonra Dr suyumu patlattı akşam üstü saat 4 gibi ben yine deliriyorum elime geçeni firlatiyorum yalvarıyorum beni sezeryana alın diye almıyolar tabi 🙈 sonra akşam saat 20:35 da beni çatala alıyorlar ve 20:40 da doğum gerçekleşiyor tabi açılmam tam olmadığı için kesi attılar ama o anki ağrıyla hissetmedim tabi sonrasında 9 dikiş atılıp odaya çıkıyoum. Amma velakin 2.ci doğumum şu gibi geçti ilk doğumda kendimi çok sıktığım ve korktuğum için zorlanmıştım ama ikinci de artık tecrübe ettiğim için suyum gelmeden gitmedim saat yine gece 12 sıralarındaydı tam yatacakken birden sıcaklık hissettim yataktan kalktım bir baktım pantolon sırılsıklam şu içinde ahaa dedim suyum geldi ama panik yapmadım sakince eşyalarımızı topladık hazırlanıp hastaneye gittik saat gece 1.5 doğru sonra doğum haneye aldılar yine beni bekleme odasına yanımda da bir bayan vardı acil sezeryana aldı doktor onu sonra bnm sancılarım arttı açılmaya bakıyolar ama daha var diyorlar temizlikçi kadın geldi odaya dedim abla ben doğuruyorum birilerine haber ver 😅 sonra oda acilden birine haber etmiş bir bayan geldi ebe mi bilmiyorum ama açılmama baktı dedi daha zamanı var deyip afedersiniz bezi kapadı tam arkadını dönüp giderken dedim bebek geliyor sonrasında o sancıyla bir ıkındım oda bezi açtı baktı kafası çıktı anaa doğum başlamış diyor birde 😂 ee ben 1 saattir diyorum anlamıyorsun napim 😂 her neyse yattığım yatakta çatala çıkamadan 03.30 da doğurdum sonra çatala çıkardılar tabi ama 2 dikiş vardı sadece bunda 😇 Dr sezeryan dan geldi bi baktı ben sedyede bebek hemşirenin kucağında şok oldu dedim siz gelene kadar doğurdum hocam maşallah dedi sonrada odaya çıkmak için bekleme salonunda eşim beni ve bebeği görünce oda şok oldu tabi ilki 3 gün sürünce bunuda öyle sandı heral ama hastaneye saat 1 geldik iki saat sonra da doğum oldu 😂😂 yani demem o ki kişiden kişiye değişir ama yeterki korkup kendinizi sıkmayın o esnada ayyy biraz uzun oldu hakkınızı helâl edin kızlar 🙈🥰