maihayal Az evvel uykudan tuvalet ihtiyacı için kalktım gittim ama bir anda fışkırır gibi geldi sonra kesik kesik ince halde tuvaletim geldi, acaba öncesinde gelen suyum olabilir mi 39+5teyim
Miniginannesiiii1111 maihayal bir anda boşalıyor istem dışı ılık ılık akıyor mutlaka anlaşılıyor yani Su gelmesi
maihayal Der_yaa evet bir anda fışkırarak geldi ama ben tuvalet ihtiyacıyla kalkmıştım mesanede baskı vardı yani
Kurabiyeannesi Suysa kendinizi asla tutamazsınız tutmak istesenizde tutamazsınız yani öyle bir hal oluyor ki birden bire boşanıp gidiyor asla çiş gibi bişey değil ve kokusuz bir sıvıdır bötle ayırt edebilirsiniz
maihayal Kurabiyeannesi koku olarak bir şey farketmedim ama mesane baskısıyla uyandım uykudan tuvalete gittiğim gibi bir anda fışkırarak geldi o yüzden emin olamadım
Der_yaa maihayal canm büyük ihtimalle suyun geldi bi Dr görünmen lazım çünkü suyun önemi çok bebek için. Bnm ilk gebeliğim de suzıntı şeklinde geldi gece boyu sabah hastaneye gittiğimde bebişe yetecek kadar az bi suyun kalmıştı
Biranne_197 maihayal bende tuvalete kalktığımda fışkırır gibi geliyordu ama benim ki sanırım su değildi mesane baskısı bir anda oldu diye düşünüyorum. Doktora gitüikten sonra bilgilendirir misin
maihayal Der_yaa evet gittim su azalmış dedi doktor ama sancı ya da açılma yok fitil verelim dedi ama ben evde beklemek istedim imza verip çıktım