baykuskiz Eczane de 55 tl nette biçok sitede var uygun fiyatlı alışverişini netten yapan var mi uygun güvenilir varsa siteyi yazabilir mi acaba ??
Gzddlk baykuskiz Burcak61 https://www.akakce.com/vitamin-mineral/en-ucuz-exeltis-regenesis-max-30-kapsul-fiyati,35325205.html burdan bakın kızlar ben de burdan alıyorum
baykuskiz Ya ben alıyodum 3 ay once toplu alinca daha yeni bitti aldığım yerde de fiyat artmış. Baska siteler var bakalim alış-veriş eden olmus mu
Gzddlk baykuskiz 2 sefer yaptım canım güvenilir hangi sitede en uygun fiyat onu listeliyor ona göre alıyorum sıkıntı yaşamadım
baykuskiz Gzddlk teşekkür ederim ben baska bi siteden alıyordum ama ordada fiyat artmış bu sefer burdan alayim cok sagol 🤗
Gzddlk baykuskiz rica edrim canım aklında bulunsun ben bişey almadan önce hep bu siteden bakıyorum en uygun fiyatlı hangi sitede varsa listeliyor iyi oluyor istediğin ürün fiyatı düşünce de mail yoluyla bilgi de veriyor
Mergulce Bu tarz şeyleri internetten almayın arkadaşlar.ilaç vitamin,bebek maması bunların en güvenilir yerleri eczanelerdir! Saklama koşulları,taşıma sırasındaki ısı değişiklikleri vs önemli etkenlerdir!bu işleri bilen biri olarak söylüyorum.tabi karar sizin.