esraeylull Arkadaşlar eylül ayinda sezeryan doğum yapıcam, devlet hastanesi olarak önerebilceginiz hastane doktor varmi Esenyurt ve cevresi
Niiillloooyaaa esraeylull hayatim cam ve sakura yakin sana gel orda yap esenyurt devlet hastanesi berbat oranin ozeline bile guvenmiyorum ben
esraeylull Niiillloooyaaa iki tane tanidigim da cam sakurayi hic begenmedi askeriye gibi falan diyolar ve orda 3_4 kez kan verdim hep damarlarim patladi kollarim mosmordu
Niiillloooyaaa esraeylull ben de ilkini orda dogurdum simdi ikici eli kulaginda yine orda dogurucam bakalim hayirlisi memnunum ben muayenelerinden e kan aldirdigim hemsirelerden de hic basima oyle bisey gelmedi
Fspgmb esraeylull Çam sakuraya bir kez hiç bilmeden gitmiştim B”k gibi biyer birdaha önünden geçmem asla oraya gitme sakın o günden beri diyorumki şurda ölsem dahi bırakın rahat rahat öleyim de çam sakuraya götürmeyin beni o derece..
Fspgmb Baharkle esraeylull Aynen eğer devlet istiyosan beylikdüzü devlete git esenyurtta tercih edebileceğin en iyisidir diye düşünüyorum baska zatn yok dogru düzgün