Gulo06 Minnak1i aynen canım bende aradim musagul de ayni kaç haftadır almaya çalışıyordum bende sen kaç haftaliksin kayseriye bile almak çok zor ipucu verim ona göre kaçırma
T2511- Gulo06 musagul hiç düşünmedim pek iyi olduğunu sanmıyorum hastaneyle ilgili hiç iyi şeyler duymadım ama tercih meselesi tabiki belki siz memnunsunuzdur
Minnak1i Gulo06 yarın 21 haftaya giriyorum .Bildirim gelsin diye ayarladım hiç gelmedi.Bugun de saat 10 da girdim ama yine randevu bulamadım maalesef
T2511- Minnak1i Kayseri’de ben sormuştum bir prof 6500 dedi. Humada 4500 demişlerdi bir ay oldu zam geldimi bilmiyorum
Gulo06 Minnak1i Minnak1i ayniyiz senle sabahlari 9 55 de hiç çıkma sistemden hemen doluyo 10 da girmiştim ben alamamistim 9 58 de açılıyor haftan gelmeden yarin yap canım
Minnak1i Gulo06 inşallah canım çok saol 9.50 de başladım girmeye randevu hiç çıkmadı. inşallah buluruz🌸
Gulo06 Minnak1i Allah alla ama her pazartesi ve cumartesi günleri kesinlikle açılıyor aklında bulunsun yinede hergün gir ben salı günü bulmuştum
Minnak1i Gulo06 galiba Salı günleri açılıyor 😃 ben de bugün buldum iki tane açıldı zaten birini ben aldım Sizinki ne zaman canim
Minnak1i Gulo06 aynen canım sabahlari baktım hep .sonunda bugün buldum ama 15 gün sonraya ozaman da 23 haftalık oluyorum inşallah bakarlar
Gulo06 Minnak1i benimki haftaya Perşembe bende tam 22 haftalik oluyorum bakarlar canım 24 e kadar yolu var çok şükür bulduk birgün önceden onaylamayı unutma randevuyu yeterli
Gulo06 Minnak1i bende de 2 tane açıldı ben aldım biride gün içinde idi sonrası hemen kapandı 🥰 işte bunu bizim gibi yapamayanlar da var kaçırıyorlar ben baya uğraştım 2 hafta sonra çözdüm sabah saatlerini
Gulo06 Minnak1i Bak bakalım canım ne bilim sinir oldum ya musagul de doktor izine gitmiş salmanda rapor vermiyormus sadece bakıyormus
Minnak1i Gulo06 tüh ya kötü oldu o kadar uğraş iptal etsinler.ben şimdi baktım duruyor ama gitmeyeceği ne malum Benimki de senden 1 hafta sonraydı 7 Ağustos
Minnak1i Gulo06 evet Salman rapor vermiyormuş o zaman ne anladık .acaba sen normal randevu alıp gitsen mi şehir Hastanesi’ne Dr. Direk yonlendiryor bazen haftan gelmişse gün içinde araya sıkıştryordu