Melooom0203 Kızlar daha önce vajinal fitil kullanan varmı hap gibi ben ıkı gündür kullanıyorum ama sanki çoğu geri çıkıyor ver öyle akıntım falan da olmuyor nasıl enfeksiyon temizliyor bilgi veririmisşnşz
Leontiine Melooom0203 parmağınızla en dibe kadar itmeye çalışın uçta vs kalmasın. Fazlası mutlaka çıkıyor bu arada ben ne kadar istemde illa iç çamaşırıma azda olsa gelmiş oluyordu ama o kadarı normalmiş yeterki dibe kadar itin
Buse_Mete Melooom0203 fitil sıcaklık ile eriyor ne kadar da ileri atsan da çıkıyor dışarı normal yani sen sırt üstü yatıp bacaklarını kaldırırak derine itersen cok fazla olmaz ama kıpırdamadayacaksın bir süre yoksa akıyor ben tentürdiyotlü ve normal fitil 2 adet ayrı ayrı kullandım 15 gün en akmayan pozisyon yatarken ki
inriii parmaginizla olabildigince en derin sokmaniz lazim uyumadan önce bende aksama dogru geri akmaya basliyor
Melooom0203 inriii ilkini evet uca girdi bide biraz kuruluk vardı ondandı sanırım ama ıkıncı dediğiniz gibi parmağımla olabıldıgınce uza göçtürmeye çalıştım birde ılkini gündüz ikinci yi gece yapıp yattım
Melooom0203 Buse_Mete o zaman bu şekilde devam edeyim son üç tane kaldı zaten bide bu fitilden sonra hamıle kalan çok kişi varmış dogrumu
Leontiine Melooom0203 aynen o normal ya eriyor içimizde 🤣🤣 Bende kesmişti enfeksiyonu size de geçmiş olsun rahatlarsınız inşallah
Melooom0203 Leontiine ay inşallah bir senedir korunmıyoruz kasıl ağrılarım olurdı gebelik diye heyecan yapıyordum meğer ne kadar enfeksiyonum varmış hep o ağrılarımda ondan çekmişim
Leontiine Melooom0203 ayy kıyamam yaa boşuna çekmişsiniz cidden :(( ilaçlar iyi gelir ya bol su için bide enfeksiyonu atmak için tuvalete çıka çıka rahatlatır sizi epey
Melooom0203 Leyli44 evet aslında fitili bir aydır vermişti doktor ben kullanmadım başlamadan ıkı gün önce ıkı gün boyunca böyle süt beyazı renklerde çökelek gibi akıntım oldu artık dedim iş ciddiye bindi kullanayım demeki çok ilerlemiş
EsmanurTorun Melooom0203 parmağınızı ıslatın ilacı alın ileriye itin ve gece uyumadan önce ayaklarınızın altına yastık koyarak uyuyun bende progestan kullanırken ilk yaptıklarım hep çıkmıştı sonrasında bu şekilde uygulayınca çok çok az çıktığını gördüm
Melooom0203 EsmanurTorun dün gece sizlerin tavsiyesiyle bide eşimin yardımıyla yaptım bi on dk da ayaklarımı koltuğa koydum şuana kadar hiç bir parçası çıkmadı
EsmanurTorun Melooom0203 ne güzel şifa olsun canım 🌸 eğer tek yapmak istersen ; yere tuvalete oturur gibi ayaklarını açarak ilacı ıslak elinle itip öyle direkt yatağa geçebilirsin çok raha olur ✅
ppmerlina Melooom0203 bitanem fitili sokmadan önce vajinanı ve elini ıslat suyla. Yatakta sırt üstü yat hatta gerekirse poponun altına yastık koy yüksek olsun. Bir elinle delik nerde diye yokla 🤣🤣🤣 Sonra ya Allah Bismillah diyip iktir. Derine sokmaya çalış kendini çok zedelemeden