Ssdg biz babybjörn mini aldik. Ilk 12 ay kullanım için özel tasarlanmis bir ürün. Bebegin boynunu kavrayacak şekilde geliyor üstü. Arkasında da kafasini destekleyecek noktaya denk gelen bir şey var ürünün iç tarafında. Ve 3 ayrı noktada kilidi var. bunlar sagli sollu yerleştirilmiş. Yani 6 tane güvenlik kilidi var. Ben Sling ile bunun arasında kararsızdim aslinda. Ama slingi baglamasi falan çok cetrefilli geldi bana açıkçası. Daha sonra bu ürünün bebegin iskelet sistemi için daha uygun oldugunu gördüm. Gerçekten insana güven veriyor. Henüz kullanmadık bebis doğmadı. Ama ben kullanırken bebek düşer mi, bebek sarsılır mi diye tedirgin olmayacagimdan eminim.
Son olarak kimisi 12 aya kadar kullanım olduğu için gereksiz bulsa da sahsen ben bir bebegi yürümeye başladıktan sonra sırtımda taşıyabileceğimi assssla dusunmuyorum. O çocuk bu cihana sığmaz Yani dünyayı kesfedecek 😂 ilk aylarda ten teması sağlarken gün içinde işlerimi de halledebilecegim ve egililip kalktigimda, hareket ettiğimde ay bebek düşecek mi korkusu yaşamayacagim bir ürün istedim sadece. Eğer daha uzun süreli bir kullanim istiyorsanız sizi memnun etmez. Ama bence eğer bebek minyonsa 1 yaşından sonra da kullanılabilir. Çünkü ürün taşıma kapasitesi 11 kg. Mesela arkadaşımın bebegi var 15 aylık. Minyon bir yakisikli kendisi. Onu çok rahat taşırsın hala. Ama işte arkadaş yerinde durmuyor taşıyabilsen de tasitmaz😂 o nedenle biz aldık geçtik. umarım öngördügumuz gibi memnun kaliriz ☺️