mer1 Harketleri azaldi sanki oyle hissediyorum kasiklarim agriyor cinsel organimi tutuyorum yururken neden boyle oldu acaba 35+ 3 haftaligim
Bitter mer1 aynı durumdayız bir ben mi böyleyim acaba diyordum bende 35 + 6 haftadayım sanki tuvaletim geliyormuş gibi oluyor orayı tutuyorum halbuki bebiş baskı uyguluyor 😊
Yalinn8 mer1 döndü mu? Ondan olabilir, 36 yiz mesela benimki dönmedi ama gayet vajinamin uzerine oturdugu icin kendisi ondan baskı hissediyorum fenaa
Elifbekir Telaş yapma canım doktora git ama her zmn mi oluyor bende bazen öle tutuyorum acıyor ağrıyor sanki çıkıp duscek gibi doktor doguma hazırlıyor seni vücudun dedi
mer1 Hareketleri azaldi artik cok sık degil aynen vallaha oyle oluyor . Boyle yuruken zorlaniyorum arrik
Bitter mer1 benim hareketleri daha sert şu an herkeste aynı değil tabi canım yavaş yavaş azalıyor benim de yeri daraldığı için
Elifbekir mer1 benin bebegm de her saniye haraket etmiyor canım mesla takip et hiç etmiyorsa sknti ama her dk etmiyorlar zaten ama içini rahatlatmak için acile git bakıyorlar direk zaten
busra6565 bendede var o bende 35+3 deyiim düün ayağımı atamıyodum ağrıdan ama hareketleri azaldıysa sakın aksatma bir saat bile mutlaka git hastaneye
mer1 Bitter aynen sert ama daha az skinti yok cok sukur anne hissedermis bu aralar dogum olan varmidir acaba dogum ne zamn sizin ?
Elifbekir mer1 iyi ozmn önemli olan hisstmen benimkide her dk hareket etmiyor sabah etti smdi durdu mesela
mer1 Yalinn8 bilmiyorum dondugunu ama cinsel organm agriyor yurumekte zorluk yasiyorum adimlarimda agriyor snra duzeliyor uyaninca aciyor yatinca yani ama surekli olmuyor arada harrketleri biraz daha azaldi ama sertlesti hareketleri.
Yalinn8 mer1 aynen buyudugu icin guclendi ve yeri azaldi cok normal, ben simdi dr dan geliyorum, dönmemis hala, agirlik hissediyorum vajinam agriyor dedim dr direk cunki direk ustunde oturuyor dedii, ama senin dönmusse kafasi baski yapiyordur