fattma_ocal Kızlar ikizlere hamileyim bugün kadın doğuma gittim detaylı ultrason için hiç randevu yokmuş şehir hastanesinde , ama beni perinatolojiye sevk etti randevu alıcam mhrsden doktor öyle dedi orda detaylı bakarlar mı bebeklere
Arzu1616 fattma_ocal Evet bakıyorlar Ama çok kısa sürüyor 10 dakika falan Tabii şehire göre değişir randevuyu zor çıkıyor Bir Kadın Doğum Polikliniğinin oraya kayıt açması gerekiyor Yoksa çıkmaz
myangelson fattma_ocal perinatoloji bakar zaten detaylı olarak. Ayrıca ikiz gebe oldugunuz için muayeneleri de oradan devam edebilirler.
Mervegl2609 Canım şehir hastanesine kolay kolay randevu bulunmuyor 1aydan fazla baktım boşluk bulamadım özel hastanede 3bine yaptırdım 30-45 dakika arası detaylı baktılar özelde
fattma_ocal Mervegl2609 hangi özelde , ya ikiz olunca 10 bin tl çekiyorlar detaylı ultrasona normalde Medicanaya gidiyorum orda takipliyim devlette yaptırayım dedim ama onda da yer yok
fattma_ocal Mervegl2609 ya bir sorayım yarın arayıp bende siz memnun kaldınız mı , birde şimdi baktım da bulamadım Gaziantep diye çıkıyor ya