Ipek321 Asdf123409 Valla normal doğum yaptım 1 buçuk gün falan kaldım taburcu falan derken gece yarısı doğumun oldu ertesi gün çıkmıştım akşam üstü. Ama bazen hafta sonu olunca 2 gün oluyor görümcem öyle olmuştu
nihalclgc 2Princess1Mom hangi hastanede yaptınız imza atıp çıkabiliyormuyuz yani benimde 2 çocuğum var 3. Olacak bende pek kalmak istemiyorum
2Princess1Mom nihalclgc Konyadayım ben 15 temmuz hastanesinde yaptım. Doktorum bir gün daha yatıracaktı ama ben eve çıksam daha iyi olacağımı söyledim, zorlamadı. O zaman öğlene değil mesai bitiminde çıkarayım dedi. Saat 3 de imza atıp çıkışım yapıldı.
hilal0100 2Princess1Mom anladm canm cok sagol benmdr ikinci olacak bu fazla yatmk istemiyorum iyi oldu dedigin
ddefnos Asdf123409 sehir hastanesi iki gün dediler ben zaten iki gün kalmak istiyorum sezeryan olacağım için evdeki yatakta dikişler zor oluyor hastane yatagi size göre ayarlandigi için daha iyi oluyor bide eve ne kadar dinlenip gidersek o kadar daha iyi oluyor eve gidene kadar merdivendi yürümeydi dikişler çok acıyor