Goktug16 Mayısta doğum yaptım doğum yardımına başvuru yapmıştım şimdi baktım reddedildi diyor neden acaba reddedilen oldu mu hiç tekrardan başvuru yaptım
Otuzarti3 Goktug16 üzerinize kayıtlı veya eşinizin üzerine kayıtlı bir mal varlığı varsa ondan da olabilir. Sigortalı olanlara çıkıyor çünkü onunla alakası yok
Esrayigit_ Goktug16 bnde ağustosta doğum yapıcam ne zaman ve nerde nasıl başvuru yapıcam bilgilendirimisiniz
Goktug16 Otuzarti3 esimin üzerine kayıtlı mal varlığı yok asgari ücret ile çalışan biri neden oldu anlamadım
Goktug16 beydossss tekrar başvuru yaptım ama açıklamada şu sekil yazıyor resim atamıyorum nasil atılıyor
Yasss11 Goktug16 ne yaziyor açıklamada benimkide red edildi doğum tarihi bilgisi yok yaziyordu halbuki girmistik bütün bilgileri şimdi tekrar basvuru yaptim bakalim artik
Goktug16 Yasss11 daha önce ilgili çocuk icin yapılmış değerlendirme bekleyen yada uygun olarak degerlendirilmis bir başvurunuz olması nedeniyle basvurunuz reddedilmiştir yazıyor tam bu sekil
Goktug16 beydossss bi kez başvuru yapmıştım yanlış yaptım zannettim ben kendim başvuruyu sildim sonra tekrar yaptım onada red gelmiş
Goktug16 Bide şimdi ilk öğretmenim ailem uygulamasından baktım ödeme listesinde henüz ödeme kaydı oluşmadı diyor bu ne demek acaba