Kızlar benim sütüm bebeğim üç aylıkken azalmaya başladı ozamanlar bir ameliyat sürecim olduğu için üstüne düşemedik kendimle uğraşmaktan yani sağım falan yapmadım. Şuan bebeğim altı aylık hemen hemen 1,5 aydır düzenli sağım yapıyorum günde 6-7 kere ancak bir gelişme göremiyorum yani günde sagdigim maksimum 250 ml falan o da bebegime tabii ki yetmiyor emdiği zamanda zaten ön sütü yoğunken içiyor sonra memeyle kavga ediyor istediği kadar süt gelmediği için mecbur mama takviyesi veriyorum. Gerçekten çok yoruldum sürekli aklım saatte sağımda olmasından çok sıkıldım aşırı kilo aldım piyasadaki her vitamini damlayı takviyeyi kullandım en pahalı iyi pompalardan aldım ama yok. Artık diyet yapıp spora başlamam lazım tipim tipten çıktı. Dinlendiğim zamanlarda bile aklım hep süt arttirmada, hep süt yapan şeyler tüketiyorum falan artık sağımı bırakmayı düşünüyorum ama bi yandan vicdan azabı çekiyorum çünkü sagimi bırakırsam olan sütüm de zamanla hepten bitecek biliyorum. Ama kendimle de hiç ilgilenemiyorum kendime hiç zaman ayıramıyorum çocuk uyuduğu zaman hep sağımın başındayım sürekli o uyusa da sağım yapsam diye düşünüyorum. Doğumdan sonra hep sağlık sorunları ve süt işleriyle uğraşmaktan 6 aydır kendimi çok saldım eşimle de sanki soğukluk girdi artık aramıza. Benim gibi olanlar bana bir fikir verin lütfen çevremde herkes zaten gıdaya geçtim kendini bu kadar hırpalama artık diyor.