cdss Fakültedeki polikliniğe online şekilde randevu aldım ama nasıl oluyor yakın zamanda giden var mı ? Cihan hocaya diye gideceğim ama hiç doktor ismi çıkmadı randevu alırken nasıl olacak bilmiyorum bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim
selos1 cdss Hagi doktor acaba bende lüleburgazdayım Edirne perinotoloji önerdi bana da özelde bi doktorum
selos1 cdss bide riskli değilim derken öylesine kontrol amaçlı mı gittiniz yolsa testler iyi temiz geldi ama yinede perinatologa gitmek mi istediniz acaba ? Benim fetal temiz geldi çok şükür ama doktorum yinede bi perinatologun da görmesini önerdi.
cdss selos1 gülendam hanıma gidiyorum , detaylı için de Edirne’ye gitmedim buradaki Ali Naci beye gittim çok memnun kaldım
cdss selos1 evet devlet hastanesinin tam karşısında e5 yolu üzerinde kalıyor kendi kliniği önceden arayıp randevu alıyorsunuz gittiğimde de yaklaşık 1 saat sürmüştü güzel ilgilendi , siz hangi doktora gidiyorsunuz
sibel30 Bende cihan hocaya gittim Çerkezköyden, perinatoloji bölümü yapıyor detaylı ultrasonu zaten. Risk vs barındırmasına gerek yok durumun. Hoca gayet güzel ilgileniyor bebeğin herşeyine detaylı bakıyor. Raporlayıp veriyor doktorunuza götürmeniz için de.
selos1 cdss iyi yapmışsınız bana da doktorum yinede bir görünmemi söyledi inşallah bakalım. Teşekkür ediyorum bu arada inşallah bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız 🥰
cdss selos1 inşallah sizin de bir sorun çıkmaz benim son 8 günüm kaldı darısı sizin başınıza sağlıkla kavuşalım inşallah 🥰
selos1 cdss Ay hadi inşallah sağlıcaklaa. Şimdiden Rabbim yardımcınız olsun doğumda 🥰🥹🤲🏻🌸umarım kolaylıkla gelir bebişte 🤗