gamze3300 Selinoritaaa evet var. Bende gittim keseyi gördü sadece kan verdim pazartesi sonuca bakacak. Sadece dedi 10 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım
kbrkkk cansuvet selam canım henüz randevuya çağırmadı doktorumuz beta takibi yapıyor bugün 2.yi verdik pazartesi 3.yü vericez kontrole 28-29 u gibi gideceğiz sanıyorum
Angelaass penbe_karisi benim de geç döllenme kalp atışını bizde duyduk sat 23 Mayıs normalde 8 haftalık ama ultrasonda 7 haftalık 🥹
Zarifokur penbe_karisi kız pembe karısı bize de dua et 🤣🤣maşallah hayırlı olsun hayırlısıyla kucağına al 🫠
Solin27 Merhabalar kızlar 7+5 haftalığım ilk gebeliğim kasık ağırısı bel ağrısı çok olan var mı aranızda normal mi özellikle arada çok sert oluyor hem sağ hem sol yanım
cansuvet Solin27 kasık ağrısı rahim büyüdüğü için normal ama dayanamayacağın kadar fazlaysa bir baktır derim. Bel ağrısı da bence normal
begos1505 penbe_karisi Benimde son adet tarihim 3 Haziran henüz daha keseyi görmedik 22 sinde randevum var çok heyecanlıyım
pfa Meleekdincc Benim kese gözüktü ama biraz küçük dedi doktor 1 hafta 10 gün sonra gel de bakalım büyüme var mı kesede dedi bende çarşambaya randevu aldım bakalım gidicem
katlav Kızlar selam yarın 7 haftalık olup doktor kontrolüne gideceğim fakat bugün küçük bir zorlanmadan dolayı bel fıtığı ağrım tuttu ve şu an su almak için bile ayağa kalkamıyorum. Bu durum bebeğe bir şey yapar mı ?
babyiscoming_ penbe_karisi ay sizin bu postu görünce 1 yıl önceye gittim resmen. 24 mayıs son adet tarihimdi. 28 şubat doğum gözüküyordu. 14 şubat 2025te dünyaya geldi minik kuşum. 😍