Leylalarr Daha doğuma var 14 haftalık hamileyim riskli gebelik olduğu için perinataloga gidiyorum.Sehir Hastanesi’nde doğum yapmak istiyorum ama daha hiç devlete kontrole gitmedim hangi haftadan sonra gitmem gerekiyor beni bilgilendirirseniz çok sevinirim
myangelson Leylalarr şimdiden gidin ayda 1 olarak riskli gebeyseniz orada kaydınız olsun en azından acil bir durumda müdahale için bilirler sizi. Yani hic kayıt olmadan gitmek var bir de kayıt açılmış hastası olarak gitmek var
3_bebelianne Leylalarr Riskli gebe olarak devlete kayıtlı olun yoksa kimi doktor nazlanıyor rasgele bir doktora kalmayın
Ayseguls_baby Leylalarr benim de 15 haftam bitmek üzere özelde takipliyim ama miyomum var sezaryen olursan riskli dedi kesi yerindeymiş. Zeynep kamile geçiş yapıcam bu ay sonu. Başka doktordan fikir aldım şimdiden geç ki seni tanısınlar oranın hastası ol dedi
Elisasu123 Leylalarr riskli ise zaten doğuma perinatolog giriyor bnde özel takipliydim bni devlette yönlendirdi riskli olduğum için
myangelson Leylalarr yok sanmıyorum ayda 1 çağırıyorlar zaten genelde. Bende devlette perinat takipliydim ayda 1 3 haftada bir giderdim
Leylalarr 3_bebelianne bir dusugum oldu kürtaj olmak zorunda kaldım beni almadılar resmen şehir hastanesi bakmadı bana doktorun kimse ona git dedi.Ayni şeyleri yaşamak istemiyorum işte
3_bebelianne Leylalarr anlıyorum ben devlet hastanesınde calısıyorum gebelikte terchim hep özel hastane oldu 🤷♀️kadın doğum çok yoğun ve yeterli ilgi asla yok ama her hastanede o şekilde diyemem tabii
myangelson Leylalarr zaten tek hastane takipliydim yüksek riskli gebeydim memlekette ailelerde kalıyordum eğitim araştırma takipliydim orada da doğum yaptım
Leylalarr Ayseguls_baby sanırım bende yavaştan devlete gitmeye baslayacagim.Aslinda doktoruma çok güveniyorum ama işte :(
Leylalarr 3_bebelianne şehir hastaneleri için bu geçerli mi peki cevremde doğum yapıp memnun kalan çok insan var
Bicirik2025 Leylalarr aradigim kisi. Bende ozel takipliyim 24. Haftada devlet hastanesine gittim acile cunku kendi doktoruma ulasamadim. O gunden beri devlet hastanrsinde dogum yapmak istiyorim. Hem devlete gidiyorim kontrole hemde ozele ama kafam cok karisik.
Leylalarr Bicirik2025 yaşadığım ilin şehir hastanesini cok ovuyorlar.Ozele gidebilir miyim giderim ama son yaşanan şeyler canımı sıkıyor biraz onun için vazgeçiyorum.Hem o kadar bütçe ayircagima çocuğuma alırım diyorum kararsızlık içindeyim yani.Ama sanırım şehir Hastanesi’ne geçiş yapicam
3_bebelianne Leylalarr her il de farklı izmir türkan özilhan devlet hastanesi özel hastane ile eş değer mesela her devlet için diyemem tabii doktorlarda önemli çalışan