fatmayt https://www.turkishairlines.com/tr-tr/bilgi-edin/hamile-yolcular/ annebebek16 En altta 7 gun icinde diye yazıyor
annebebek16 fatmayt ya evet ama Pegasus’un sitesinde rapora gerek yok direkt uçulabilir diyor ama istemişler pegasustada yorumlar öyle diyor
mavideniz9696 annebebek16 28. Haftada genel kuraldır bu rapor istenir Pegasus neden bu konuda umursamaz anlayamadım
aslydmr annebebek16 7 Günden kasıt örnek 30+0 ile 30+6 olacak şekilde kapsıyor diğer haftaya girerseniz sıkıntı olabiliyor tabiki inisiyatife kalmış ama tedbirli olmakta fayda var hamilelikte sürekli uçan biri olarak doktorum o şekilde yönlendirmişti ve sorun yaşamadım
fatmayt zaten dr da direk 30 hafta gebeligi bulunup ucaga binmesinde sakinca yoktur yazdi ayrica gün belirtmedi.
Ozuzun fatmayt merhaba havaalanına girişten itibaren hiçbir xraydan geçmiyor musunuz hamileyken ilk kez uçağa binicem merak ediyorum. Yani zorla geçmemiz gerekm şart olan yer var mı?
Yourmommm Ozuzun ben 34. Haftada yurtdışı uçuşu yaptım sunexpressle raporunuz olursa hiç bir cihazdan geçmezsiniz elle aranırsınız. Rapor almadan çıkmayın yola bence.
fatmayt Ozuzun hamileyim deyip xraydan gecmeyebilirsiniz o zaman elle arama yapiyorlar. Ben oyle yaptim zorlamiyorlar
Miranne 36 haftalıkken rapor alsam aynı zamanda geniş bol giysem çok karnım belli etmese dahi problem yaşar mıyım?
fatmayt Miranne 36 da dr rapor vermiyor diye biliyorum ama haftanizi düşük yazar mesela 32 haftalik hamile diye. Sorarlarsa sizde oyle dersiniz cunku orda sistemde falan gozukmuyor siz ne derseniz o
Seda_135 Merhaba bende 26. Haftada bi seyahat yapmak istiyorum ama korkuyorum herhangi bir risk var mı bir sıkıntı yaşadınız mı