Dogproff Merhaba oğlumun adı uzat kızım olucak farklı isimler bakıyorum herkeste olmayan ama bi türlü bulamadık
papatyakokulugece Dogproff koyulmamıs isim bulman çok zor kb ama oğlunun ismi de sacma farklılık olacak diye saçmalık olmuş 🤣 uzatma koy yada
Sultankut Dogproff uzat isminden sonra ne önersem şaşırdım açıkçası farklı olacak diye çocuğun okul hayatında akran zorbalığına maruz kalmasına sebep olabilirsiniz
Otuzarti3 Kızımın ismini öneririm size hemde farklı ve sizin uzat ay pardon uzaya uyumlu :) Kızımın ismi; UMARE
papatyakokulugece Hzloztrk adenin anlamı yanlış biliniyor bacı cennet bahçesi değil onun anlamı.aden de koyulmuş isim bu arada
Mutlu_Bir_Anne3 Dogproff Vera koyabilirsiniz, Rusça’da “inanç”, “iman” veya “güven” anlamına gelir. Nazım Hikmet’in aşık olduğu kadın 😊
papatyakokulugece Mutlu_Bir_Anne3 👀 vera da bilindik isim ve şu ara duyan koydu koyuyor geçen senenın aseli linası gibi yaygınlaşıyor bu bacı ısmın tek onda olmasını istiyomus
Mutlu_Bir_Anne3 papatyakokulugece öyle isim bulması zor gibi 🤭😅 Uzay ismi de bilindik parkta her 5 çocuktan biri Uzay
Dogproff papatyakokulugece tek onda olması değil de asel lina Asya gibi çok kullanılmaması amaç eşim lavinya istiyor mesela . Anlamı soguttu isimden
avucundaopucuk Solin ismini gördüm bu gün chatgbt ye isim aratırken karşıma çıktı değişik bir isim çevremde de duymadım hiç