Eşimle canım dışardan bişey istedi onu almaya gittik tam arabadayız bir adam var 45 yaşladında kadında 45 lerde ciddi tartışıyorlar eşim durdu durduğu anda adam sıcak çayı kadının yüzüne fırnatlı kadın kaçtı arabası varmış eşim hemen geri vitese takdı kadın arabaya bindimi diye kadın tam arabaya binecek adam koşarak geldi kapıyı kadın kapatamadan bir başladı yumurtlamaya ben bir eşimin gözlüğü tut dediğini hatırlıyorum herkez etrafda dayağı seğrederken eşim adamı enseden bir tuttu o yumurk öyle atılmaz dedi bir vurmaya başladı koştum kadına. Kadın kan revan içinde uzaklaştırma almış adama adam peşini bırakmıyormuş tehditler para istemeler. Dayağa şiddette çok karşıyım ama ben erkek olda idim bende o adama sağlam iki tane çakardam bir kadını kurtardım ki adamın bıcağı düştü kadını öldürecekmiş. Sonraso karakol polislik hiç.hamileliğimde gelmedi aklıma sonra eşim benden özür diledi dayanamadım yavrum o benim ablam o sen o benim annemde olabilirdi affet dedi ben dedim ne affı sana sonuna kadar herşey helal dedim. Ve anladım ki kadın olmak ne zor bu dünyada kadın çaresizce sinmişdi çok zor