Merhaba bende hemşireyim size şöyle söyleyeyim hastanede çalıştığım süre boyunca ben iyice terbiyesiz bi insan oldum ya felan diyor düşünüyodum aslında tam tersi olmuştum nasıl bize gelen hastalarda yok şeyinde kıl varmış yok burası şöyleymiş umrumuzda olmazdı akşama kadar bir sürü hastayla ilgilenirdik bunu sadece kadın hastalandıkları için yazmıyorum bir sürü bölüm için hazırlıklı olmak zorunda değilsiniz tabiki dikkat ettiğinize eminim orman gibide değildir ama normal çıkmış kıllarınız insanlık hali ve hepimizde çıkıyor karşınızdaki doktorda hemşiredede çıkıyor bunun ayıp sayılmadığını onlarında insan olduğunu acil durumlarda mesela kaza vs gibi durumlarda da bi anda heryerinizi açmak zorunuzda kalcağınızı unutmayın tabi tedbirli olmakta fayda var mesela ben jilet kullanmıyorum hem hızlı çıkardığını hemde zaten o bölgeni göbeğimden göremiyorum kendimi riske atmıyorum 35 haftalığım ağda yaptırdım ve doğuma kadar kılımın çıkacağını sanmıyorum hadi diyelim biraz çıkmaya başladı yine giderim son zamanlar ama gittiği yere kadar 👍🏻