senem0987 Benim çok yakın bir ablam acil hastaneye yatış yapıldı daha 35 haftalıktı acil sezeryana alacaklardı duşa girdi duşta jiletle halletti o da sözde kuaföre ağdaya gidecekti ama hayal oldu hastane de jiletle halletti aslımda doktorlar o an ona bakmıyor ama biz kadınlar olarak gerçekten içimiz rahat etmiyor
Esma006 Esraerdgn95 bu da dert mi annem anlattı bı ara ilişkide suyu gelmiş vs adamin üstü normal değil kadının üstü normal değil acile gelmisler 😅😅
Esraerdgn95 @senem0987 kesinlikle yaa yani ben rahat bir insan değilim belki biraz salmak gerek biz de takmamalıyız ama işte takılıyoruz 🤭
Esraerdgn95 @bilgemomy acı gerçekler üzgünüm. 🤭 Şimdiden alıştır ve 2.trimester tadını çıkar 🤣 hareketin kısıtlanacak, ödem, şişlik, mide yanması, yediğin her şey geri çıkacakmış gibi, uykusuzlu, halsizliik neyse daha saymıyorum korkma🤣
Esraerdgn95 @[silindi] formda yorumlar kendiliğinden neden siliniyor farkında mısınız bende mi oluyor sadece
oonambirnambir Esraerdgn95 kalp atışını duymaya gittiğimde alttan bakacaklarini unutmuşum hiç 4 yıl araya koyunca 😂doktor soyun dedi bende karından dinlemiyor musunuz dedim daha 6 haftalık ti, hayır dedi alttan bakacaz çok küçük ya hane dedi, bende utandım dedim bilmiyordum o yüzden temizleyemedim falan doktor ve yanındaki sekreteri biz hiç öyle şeyleri takmıyoruz bakmıyoruz dedi rahat ol dedi, allahtan kadın doktora almıştım 🤣
Arzumkartall Kanamam olmuştu bebeğime bir şey oldu sanmıştım ve hiç müsait değildim, onun canını düşünmekten oram aklıma bile gelmedi 🥲 apar topar acile geldim yatış verdiler 3 gün yattım her kontrolde üstümü örttüler doktorlar ebeler hemşireler hepsi çok iyiydi bu durum söz konusu bile olmadı hiç bir şey bebeğimden daha önemli değil umrumda da değil insanız sonuçta
Esraerdgn95 @oonambirnambir yaaa kesinlikle kadın Dr olması o için gerçekten çok kurtarıcı olmuştur. Erkek olsa ister istemez kasardın kendini gerilirdin. Ya insanız başımıza her şey gelebilir önlem almak bizden ama yaşarsak da bir durum ne yapalım kısmet 🫢🤣
oonambirnambir Esraerdgn95 aynen erkek olsaydı çok utanırdım hatta dinlemeyebilirdim de bunun için, ama doğumda da aynı şekil ister istemez öyle denk geliyorsun yapacak bir şey yok 😂