Gizem1504 Selam kızlar doğum yaptığım halde sitedeyim hala birçok kişiyle fikir birliğimiz oldu 20 günlük bebeğim pişik oldu slepy kullanıyorum başına gelen varmı krem sürüyorum pamuklu suyla siliyorum nerdeyse saatte bir alt değiştiriyotum ama geçmedi bezi kullanıp pişik olan varmı yada memnun olduğunuz bez
Gizem1504 kubb Bepanthol iyi gelir dediler onu kullanıyorum kimisi bezden oluyor dedi şüphe düştü içime
Gizem1504 Deletedmom434 Canım ınstagramda yoksun sanırım rahatsız ediyorum bişey sorucaktım 22 gün oldu doğum yapalı göz kapaklarında kızarıklık var ama ilk gün gibi değil grçici mi bunlar doktora soracağım tabiki ama sanada sormak istedim
Kbrasuer Bimdeki bezi dene canım çok övüyorlar onu memnun kalan var sofia ya bimde ya a 101 de satılıyo
Gamzeemrmrt Her bebege her bez malesef yaramıyo deneyerek ogrencen canm sudocrem bebentol de harıka bnce
Kbrasuer Gizem1504 bende sleppy aldım bi paket denicem memnun kalmazsam eyer o bebek bezini alcam canım ondan cok memnun kalan var bence prima bebek bezi pahalı eyer durumun varsa alırsın bence bi bimin bezini dene
Kbrasuer Gizem1504 ya ne bilim canım herkes övdü ama bebekten bebege degişiyo bence cildi hasaas demekki