NoName_ arilanki_ güvenilir testleri,ben gebeliğimi onunla öğrendim ama uzun süre bendeydi 8 haftalıkmış bebeğim 15bindi betam ona rağmen çok silik çıkmıştı sanırım artık bozulmuştu bilemedim🤭🙈
Ogretmenkusu arilanki_ ben kullandım ovulasyon testlerini de kullandım bence en güvenilir o sadece gebelik zamanında ikinci çizgiyi gördüm öncekilerde gölge bile olmadı hiç
arilanki_ Ogretmenkusu inşallah doğrdur sabah gebelik testini yaptım da bariz b şekilde 2. çizgi çıktı. gebelik testleri güvenilir mi bilmediğim için heveslenemedim sevinemedim de
Ogretmenkusu arilanki_ benim silik çıkmıştı akşamımda kan verdiğimde 1080 çıkmıştı beta beklemeden kan ver sende kesinleşir
Ogretmenkusu arilanki_  benim de böyleydi
Ogretmenkusu Ogretmenkusu silik görünce yanlıştır diye 2.yi yapmıştım 😅😅 ikisi de öyle çıkınca hemen gidip kan vermiştim
senem0987 Benim direk böyle çıkmıştı inanmayıp 2.sini de yapmıştım o da direk pozitif çıkmıştı bir gebenin günlüğü kaset testi bunlar şuan 17+0 hamileyim bence doğru sonuç veriyor 😂
senem0987 arilanki_ o gün hemen kan verdim zaten 4+4 tü 2786 çıkmıştı 4+6 da da keseyi gördük 6+1 de de kalp atışı duyduk
Ogretmenkusu mrvrm benim de eskiydi testlerim toplu almıştım ovulasyon testleriyle almıştım beklemiş olmasının etkisi var mıdır bilmiyorum
Ogretmenkusu NoName_ bende öyle düşünüyorum çünkü daha önce de defalarca denemiştim gebelik testi yokken hiç çıkmadı bazı testlerde yalancı çizgi çıkar ya hiç yaşamadım onu
arilanki_ NoName_ ben 10 haziranda almıştım ovulasyon testini , gebelik testi de içinden çıkmıştı onu kullandım. eskimemiştir herhalde benimki dsfgszdh