adatuna Sensedim yumurtlamadan 11-12 gün sonra erken gebelik testinde çıkar canım Ben 3 kere böyle öğrendim
Turaned Sensedim 10gunde bir sey gostermez ben haziran 25de catlatma ignesi oldum 9temmuzda test negatif cikti dunden baslayan kasik karin agrim var cok akintim var sanki adet olcakmisim gibi hiss ediyom bekliyom daha
Bebegimgeliyor10 Benimde 11.gun catlamadan sonra kaset test vardı elimde negatif çıktı Bugün erken test aldım yarın sabah tekrarlicam 🙏🏿
Sensedim Turaned artık ümidimi kesmiştim ama 9 ve 10 temmuz hafif kahvemsi leke oldu regl oldum sandım devam etmedi testlerde negatif
Turaned Sensedim 1hafta bekle sora kan ver ben bu gun doktorumu aradim dedim 16gunum bu gun test negatif dedi kan ver yada bekliye biliyosan bir hafta bekle
Turaned Sensedim simdide oturdugum yerde akinti geliyo hiss ediyom sanki adet oldum gibi ama hic bisey yok belkide adet olcam bekliyom bende
Sensedim Turaned en azından gecikmeyi beklemek lazım sabah uykudan uyanınca tek gözüm kapalı test yapiyom😂
Turaned Sensedim simdi geldim hastaneye kan verdim sonucu bekliyom kafamda netlessin zaten negatif olucani biliyom sadece kafam rahatlasin diye geldim acile kan verdim hic umudum yok
Sensedim Sevimlianne_adayi demekki olabiliyor öyle burda genelde 10.gün görüyorlar demekki yok dedim bende