hivda21 6+2 de özele gittik kese var bebek var kalp atışı yok dedi doktor bugün de 6+6 olduk devlete gittik bebekte yok kalp atışı da yok dedi 10 gün sonra gel dedi belki güzel bir şeyler duyarım derken daha kötü oldum var mı böyle bir şey yasayan
Pofidik123_ hivda21 canım kötüye yorma şöyle düşün devletteki cihazlar kötü çok net değiller en azından keseni bebeğini görmüşsünüz ben 7+6 da duydum kalp atışını olabiliyor böyle duyulmayabiliyo hemen sakın kötü düşüncelere kapılma iyi şeyler düşün iyi olsun ❤️
Busranur_mnts hivda21 canım ben 5+2de bişey göremedim 6+2de sadece kese gördüm 7+0da da yolk ve bebek gördük kalp atış sesi alamadık devlete gittim doktor herhangi ters bişey demedi 2 hafta sonraya randevu aldım 9+2de gidicem en az 8. haftaya kadar bekle bir dahaki gittiğinde duyarsın inşallah <3<3
[silindi] hivda21 strese girme inşallah her şey yolundadır bazı doktorlar gerçekten psikolojimizi asla düşünmüyor inşallah sağ slaim görürsün biraz bekle
Zeynepkarip hivda21 6+2 de gittiğimde doktorum kese var bebek yok demişti 10 gün sonra tekrar çağırdığında 7+6da kalp atışını duymuştuk ama bebeğimizi yine görememiştik korkmanıza gerek yok 10 gün sonra inşallah kalp atışını sizde duyarsınız💕
Busranur_mnts hivda21 bi de muayeneler karından mı yapıldı ben 7+0da vajinal baktırdım karından baksak bebeği de göremezdik 9mm dedi doktor
hivda21 Busranur_mnts teşekkür ederim inşallah sizde çok güzel sonuçlar alırsınız 🌸 bekleyecem 9. Haftaya kadar
Pofidik123_ Busranur_mnts evet bazı insanlarda karından gözükmeyebiliyor oda bende karın yağ. Tabakası kalınlıkla alakalı olabilir 🤔
hivda21 [silindi] çok teşekkür ederim eşim gitme on gün sonra git dedi keşke dinleseydinm bir umutla belki duyarım diye gittim ama bebegide göremediğini söyledi
Zeynepkarip [silindi] çok doğru söylüyorsunuz 21+6da bebeğimizi görmeye hastaneye gittiğimizde doktorumuz beyninde bir sorun olabilir detaylıya gidin demişti detaylıdaki doktor da herşeyi iyi bir sağlık sorunu görünmüyor dedi neden böyle yapar bu doktorlar anlamış değilim
Busranur_mnts hivda21 teşekkür ederim canım vajinalde belli olurdu belki 9. haftada herşey netleşir daha iyi olur <3<3 sağlıkla büyüsün
[silindi] hivda21 rica ederim acele etmemek gerek ben de 6+2 de gittim bir yöut deyip kese 5 haftalık bebek yok dedi sonraki hafta yine bebek yoktu bekliyorum ben de
hivda21 [silindi] acele değilde çok stres yapıyorum sürekli aklıma normalde sabah bulantım olurdu biraz o da yok dundendir psikolojikmen mı artık yoksa gerçekten mi yok bilmiyorum
[silindi] hivda21 psikolojik olabilir evet stres yapıyor insan ve bunj komtrol etmek zor ben de aynı durumdayım
hivda21 Busranur_mnts affınıza sığınarak diyecem biz eşimleadet olduğun günden 11 gün sonra ilişkiye girdik alakası var mı acaba
busbusraa Bende 6 haftalikken gittim kese var bebek yok dediler hatta kese yamuk sağlıksız gebelik olabilir dediler 8 haftalikken tekrar gittim hem kalp atışını hemde bebeği gördük henüz çok küçük görülmemesi normal canım 😊