Bet124 Kızlar merhaba 2 gündür günde bir defa akıntı oluyor ama hem çamaşır hem de pijamam ıslanıyor su sızıntısı nasıl olur ilk gebeliğim bilmiyorum
Selim_Alparslan Bet124 Eczanede bunun için ped varmış galiba burda okumuştum. Eczaneye gidip sorun isterseniz
Linaa90 Bet124 24+2 haftada oldum çiş sandım değilmiş acile git bence turnusol testi yaptır haftan küçük suyun sızmış olabilir ben 3 gündür hastanede yatıyorum su sızmasından zaten çişse anlıyorlar
Songulblt Bet124 bende aynı durumdayım bebeğin suyu uyu ama dr takıp etmemiz gerekiyor dedi bugün yine geldim beklemedeyim inşallah Hersek iyidir
Elifimsib Bet124 en doğru sonuç için acile gidin test yapıyorlar hemen belli oluyor sonuç. Bazı eczanelerde turnusol pedler satılıyormuş ama hem her yerde bulunmuyor hem de her zaman doğru sonuç vermiyor. Haftanız daha küçükmüş ve sızıntıysa riskli bi durum sizin evde idrar mı su mu normal akıntı mı diye emin olabilmeniz imkansız neredeyse. O yüzden ihmal etmeyin acile gidin
bilgemomy Bet124 benimde ıslaklık oluyor ortada bazen Beyaz akıntı eşlik ediyor. Bazen sadece ıslaklık ben gittim suyuma baktı sonra detaylıda da bakıldı ben progestan kullanıyorum azalttık onu biraz bi sıkıntı çıkmadı ama benim pijamama kadar ıslanmıyor akıntı şeklinde o yüzden siz acil bi gidin her türlü çünkü fazla bi ıslaklık inşallah sızıntı değildir ne kadar çok var bu ara yaa .. 😞
Bet124 Bende şeker yüklemesi yaptırdım 1 hafta önce o zaman ultrasonda gayet iyi dediler .kontrollerime sürekli giderim her defasında da suyun yeterli diyorlardı bugün sabah bir defa oldu başka da olmadı bilgemomy yarın aynı şey olursa acile gideceğim
Linaa90 bilgemomy evet alttan muayene de yapıyorlar ultrasonda yaptılar kan aldılar idrar aldılar bide o dediğim turnusol testini yaptılar
bilgemomy Linaa90 suyunuza baktığında azalma anlaşılır değil mi ? İnslalah vaktinde doğum yaparsın canım benim
Linaa90 bilgemomy evet bugün bakıldı sınırın üstünde çıktı ama gebelik şekerim çıktı bugün de ilk hamileliğim hiç böyle değildi .
Kikiriki Bet124 merhaba sızıntı olduğunda hissetmiyorsunuz yani ben hissetmedim benimde iç çamaşırımda oluyordu bazen damla şeklinde bazen kenarlarında bazen tamamen su oluyordu kokusu olmuyor ıslaklık gibi ve kuruyor kuruyunca izi kalmıyor amnisure testi yapıyorlar öyle anlaşılıyor. Takip edin eğer yarında gelirse gidin bazen enfeksiyonda yapabilir diyorlar su olmayadabilir
Nur124 Kikiriki merhaba benimde camasirimda ıslaklık oluyor çok fazla değil ama peceteyle sildigimde beyaz kıvamlı bir akıntı geliyor
Sekerr_46 Kikiriki kaçıncı haftadasınız su sızıntısı ne durumda ne kadar süredir var evde misiniz hastanede mi