seda_ay 17 haftalık hamileyim iki üç gundur iç camasirimda çay kaşığı kadar ıslaklık hissediyodum yarın doktora gidicem ama az önce vajinama bakmak istedim ayna karşısında afedersiniz beyaz akinti vardı içinde bu amniyon sıvısı olurmu olmazmi
Nur124 seda_ay aynısini bende yaşıyorum canım çamaşırda ıslaklık gördüm ayna karşısında baktım beyaz bı akıntı doktora gittin mi ne söyledi ?
MnvAkcl seda_ay Benim de 15. Haftada böyle olmuştu ben de korktum amniyon sıvısı mı diye ama jinekolojik muayene yaptı öksürttü kaçak var mı diye baktı bir şey çıkmadı çok şükür bebeğin de sıvısı yeterli dedi. Takip edin durumunuzu havalar sıcak neticede bazen terle de karışabiliyor veya enfeksiyon olduysa da böyle akıntılar çok normal
hillykskd seda_ay canım korkma gebelik akıntısı o . Hamilelşk boyunca yaşayacaksın. Hatta son aylarda böyle bacaklarından akıp gidecek kadar çoğalıyor
susaMom_ seda_ay Hamilelikte akıntı artışı normal şeffaf ve beyaz olması da normal peynirimsi akıntı kötü koku sarı renkte akıntı ve kahverengi kırmızı gibi renkler riskli sadece
seda_ay Nur124 Nur124 ben gittim doktora canım hiç bakmadı alttan filan gebelikte özellikle 16.17 haftalarda olan bir durum dedi bebeğin suyu olsa damla damla iki üç saat arayla gelmez sürekli gelir durduramazsın dedi ıslaklık ve akıntıyı tarif ettim kötü kokulu yanma kızarıklık yoksa mantara dair sorun yok dedi
Blackkk Benim gebeliğin en başından beri beyaz akıntım oluyor ara ara doktor da ilk başlarda korkmuştu ama şimdi alıştı normal senin bence diyor
Blackkk Nur124 evet canım sürekli günlük ped değişiyorum bazen kıvamı yoğun da oluyor ama sürekli bi beyaz akıntı ile mücadele ediyorum yani anlayacağın
seda_ay hillykskd peçete koydum bide öyle dene demişti burdaki arkadaslar ıslak olursa sudur değilse normal akıntıdır diye ıslak olmadı hiç bende
Nur124 seda_ay birde her zaman olmuyor mesela sabah kalkıyorum kuru daha doğrusu tuvalete gidene kadar kuru oluyor afedersin tuvaletten sonra ıslaklık görüyorum
seda_ay Nur124 benimde öyle oluyor sabah kalkınca kuru genelde onuda sordum ben idrarını tam yapamamaktan da olur dedi doktor bana tuvaletini yaptıktan sonra bir 15-20 sn bekle sonra tekrar yapmaya çalış dedi genelde damla gelir dedi
Nur124 seda_ay evet olabilir canım ben 30+3 üm bebek baskı da yapıyor su olduğunu düşünmüyorum ya öyle olsa sürekli gelir ve fazlalaşır bence birde sende de psikolojik olarak sanki bir şey akıyor hissi oluyor muydu kafaya takınca sanırım çamaşırım kuru ama psikolojik olarak birşey akıyor sanki