Esmademir34 Merhaba kizlar medipol bahçelievlere giden varmi doğum gece olursa estra mesai dişi ucreti aliniyormuş diye okudum yorumlarda bu konu hakkinda bilgi alan varmi?
Krestire Esmademir34 ben de orada necla hanıma gidiyorum en son normal 32ydi ama temmuzda zam gelecek diyolardı salı günü gidince öğreneceğim yeni fiyatını
Zezeyyuu Esmademir34 esenler medipol var bahçeler caddesi normal doğum 25 bin gece olursa ek ücret talep edılıyor uzman doçent falan farklı fiyat oluyor muane ucretı 1700
Annegibi2006 Esmademir34 yeni fiyatlar hakkında bilgim yok ama ekstra ücret alınmıyor gece 5 de doğumum oldu 10 dk içinde doktorum Hastaneye geldi ücret talebi olmadı
Damlasel Esmademir34 doktordan doktora fiyat değişiyo en yüksek normal doğum 48 bazı doktorlar 40 muayene 2700 falan
Damlasel Esmademir34 ben şuan doğuma gidiyorum yani öyle umuyorum 😂40 haftalığım doktorum asiye hanımdı fiyat artınca değiştirdim muhabbet hanıma gidiyorum
Efendininannesi Damlasel bende muhabbet hanıma takipliyim 6. Aydan sonra zam gelicek demişlerdi ne kadar olmuş normal doğum acaba
Esmademir34 Damlasel Muhabbet hocaninki kac oldu acaba 🙂32idi en son umarim zam gelmemiştr cok pazartesi gdicem bende 🙂
sedaablk Temmuz ayı itibari ile güncel fiyatlar șu şekilde , Uzman doktor normal doğum 40.000 doçent doktor normal doğum 48.000 uzman doktor sezeryan doğum 62.000 doçent doktor sezeryan doğum 68.000 normal doğumda epidural tercih ederseniz oda ek 7500 tl