Aselnaz33 Şuan 37+1 haftalık 3.180 gr,50 cm (sizinkiler nasıl?) 🥰. 28 şubat sabah 8’de epidural sezeryanla kızımı kucağıma alıcam inşallah (38+1de)☺️ (Toplam aldığım kilo 23) hemen bi sorun mu var yok neden sezeryan gibi yazacak olanlara KENDİ İSTEĞİM BABA KIZ AYNI GÜN KUTLAYACAKLAR DOĞUM GÜNLERİNİ 🌸 herkese hayırlı doğumlar dilerim 🤱🏻
Baby_is_loading Aselnaz33 bende de Allahin izniyle sezeryan olucak.38+1 de🙏❤️Oglum gelicek Cok az kaldi 10 -12 gun
tugcesakir33 Aselnaz33 canım çok sevindim sağlıkla al prensesini kucagına bende 2 sezaryen oldum bu 3. Hiç korkulacak gibi değil arzu hanımla Doğum güzel benım de 3 Haziran sana birşey soracaktım fotografci tutunmu nekadar
Baby_is_loading Aselnaz33 evet😍 Insanin inanasi gelmiyor Ama cok korkuyorum bebegim iyi dogulmaz diye.ruyalarima bile giriyor oldu(( Grip oksuruk var bebege bi yan etkisi olurmu diye
Aselnaz33 tugcesakir33 şuleikizi tuttuk 1.100 dü heralde :) bende sana sorim ya :) kilo verdin mi hemen kaç günde kaç kilon gitti bide gıdı,kollar göbek aldım baya gider dimi
Handebl Aselnaz33 sağlıcakla kucağna al canım bizde 37+6 yız 1 martta epidural olucaz inşallah bizde 🤲🏻❤️
Ilaydaile Aselnaz33 16 günümüz kaldı bizimde canım 😊 hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah ❤ 37+5 im bu arada 😊
Hilkarzey Aselnaz33 canım hadi bakalım seninle aynıydık bende büyük bir ihtimalle sezaryen olucam çokta korkuyorum ama hayırlısı artık
Aselnaz33 Hilkarzey bende korkuyorum acıkcası bişey bilmediğim için ama emzirme koçumla tanıştım :) salı günüde anestezi uzmanımla tanışıcam rahatlarım bence
Nursen21 Aselnaz33 hayırlısı olsun inşallah kazasız belasız olsun Canım zaten nedense Bebekler artık normal doğmuyor suni sancısız çoğunlukta böyle oluyor çevremde yani bence eğer doğrusu bu diyorsan hiçte kötü birşey söylemeye gerek yok
Lidyasmom Aselnaz33 sağlıkla al kucağına inşallah 🙏🏻 Ne hissediyosun şuan bildiğin haftaya elinde olacak🥰 bana sanki zaman geçmeyecek gibi geliyor. 30+3 olduk bizde🎈♥️
Aselnaz33 Lidyasmom ah ah bende daha dün gibi 5 haftalıktım sanki :) zaman öyle bi geçiyor ki :) valla en çok korkum lohusa depresyonu,kilo verememek 🤦🏻♀️ Aslında takıntılı olmamam lazım elimde değil