melikeyimmmmm 13 haftalık olduk geçen haftaki kontrolümde doktorum magnezyum yazdı rutin olarak herkese yazılabiliyormu midemi bulandırıyor içemiyorum
[silindi] melikeyimmmmm benimde midemi bulandırmaya başlamıştı dün doktoruma söyledim kullanma o zaman dedi onun yerine maden suyu içiyorum 🙂↔️
NoName_ melikeyimmmmm hangisini yazdı,magnorm kullanıyorum ben ama düzenli içince gerçekten tadı beni mahvetmeye başladı o yüzden sürekli içmiyorum ben aklıma geldikçe
staRmama melikeyimmmmm ilk bebeğimde 13 haftalıkken yazmıştı bana da kasılma görüp yani yazdıysa mutlaka kullan ama doktoruna danış farklı yazsın olmadı
[silindi] NoName_ hıh aynı ya benide magnorm mahvetti magosit içiyordum o bu kadar etki etmemişti sanki ama magnorm 🥴
NoName_ [silindi] başta tadı güzel geliyor ama gerçekten mide bulandırıyor ayy düzenli içmesenizde olur bence 32.haftamdayım ne zaman aklıma gelirse içmek istersem o zaman içiyorum🥲bir şikayetim yoktu verdi doktorum kramplara iyi geliyor ama
staRmama melikeyimmmmm benim de yoktu ki canım doktor kendisi usgde gördü kasılma var dedi yoksa bir şey hissetmiyordum
[silindi] NoName_ aynen ya kramp vs şiddetli olmadığı sürece sorun olmaz diye düşünüyorum Allah’ın izniyle 🫥
melikeyimmmmm staRmama ultrasona baktığında da pek açıklma yapmadı bakıp geçti ben tekrar başka doktora gideceğim o zaman tekrar sorayım o zaman
2cocuk2kopek melikeyimmmmm magnezyum gerekli onu içemiyorsanız başka marka alın bende bana verilen ilk magnezyumu içememiştim