Onu_beklerken gün içinde 7-8 kere kıyafet değiştirdiğim oldu benim. Kusmuğuydu kakasıydı ilk günler o kadar sık kaza yaşanıyor ki bazı kaka lekeleri makineye bile atılacak gibi olmuyor direk çöpe attım kaç tane yenidoğan kıyafetini. Ayrıca yenidoğan dönemi öyle enteresan ki elimde iki dk yıkarım nolacak ki diye düşünmeyin, 24 saatiniz beslenme gaz uyku beslenme gaz uyku olarak geçiyor, bulduğunuz her boşlukta ağzınıza bir şeyler tıkıştırıp uyumaya çalışıyorsunuz 🥲 bu uzun bir süre değil tabi ki sadece bebek ve anne birbirine alışıp düzen oturtana kadar, 10 günde olabilir bir ayda olabilir. Ek gıda dönemi de kıyafet harcama döngüsüne girmiştik. Reflü yatağına gelince de doğum sonrası da alabilirsiniz ama ben geceleri bir süre boğulma ihtimaline karşı onda uyuttum, Yataş juno da almıştım gündüzleri bazen juno da yatırıyordum ama gece kesinlikle reflü yatağını kullanıyordum. Mesela juno bana göre ihtiyaç listesinde değil ben keyfi aldım şimdi evde olduğu için 2.bebeğime de kullanıcam ama olmasıydı gidip ekstra almazdım