oonambirnambir Öncelikle herkese Merhaba nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik, bilmediğim size saçma gelen bir şeyi sormak istiyorum 😂, saçlarımı kesmek istiyorum hamilelikte saç kesilir mi var mı bir hurafesi
Gulkiz22 oonambirnambir ay şurada bekleyim ilk gebeliğimde kestirmedim hamilelik öncesi kestirmiştim şimdi 2. Gebelik kestirmek istiyorum 👀
Ayseguls_baby oonambirnambir hurafe kesinlikle ama benim annem bana asla kestirmiyor 😀 bir ablam bir kız kardeşim vefat etmiş ikisinde de kestirmiş çok etkilenmiş bana sürekli sakın kestirme sakın kestirme diyor ben de doğumdan sonra kestircem mecbur 😀
Burcak61 oonambirnambir ilk gebeliğimde kestirdim hurafemi çıktı ben mi erken doğurdum bilmiyorum bunda kestirmiyorum erken doğum riskim yine var 🤣
Kdkdjd_737 oonambirnambir ben iki oğlum da da kestim hamileyken saç kestirmek bebeğin ömrünü azaltıyomuş saçma bence ya bunda da kesmek istiyorum ama bende biraz korkuyorum ya
oonambirnambir Gulkiz22 benimde 2. Gebelik, ilk gebeliğimde saçlarım çok güzel olmuştu, ama bu hamilelikte öyle olmadı, o yüzden kesmek istiyorum
Ayseguls_baby oonambirnambir ay valla hiç sanmıyorum canım da annem normalde hurafelere inanmaz ama bu konuda çok katı ben de onu kırmak istemiyorum 🤷🏻♀️ çok etkilenmiş korkuyor
Burcak61 oonambirnambir evet dün anneme kestireyim dedim koymadı bekleyecem mecbur zaten 22+1 im biraz daha sabır 🙂
oonambirnambir Burcak61 bende kesmiyecem ya doğumdan sonra keserim hepsini zaten kapalıyım duş alırken zorlanıyorum sadece
Burcak61 oonambirnambir duşta krem falan sürmeye çalışın bakım yağları alın belki o zaman hoşunuza gider
Bburcuyavuzz Bence hurafe bu şey bebeğe zarar vermiyor bende yeni kestirdim hatta bence saç kesmek her yönden iyi saçın uzaması için belirli vitamin vs gerekiyor o vitaminler saça gideceğine bebeğe gider uzun saç olunca vitaminler saça yoğunlukla gider
avucundaopucuk İlk hamileliğimde kestirdim o zaman da aman kesilmez diyen çok oldu hatta pandemiydi o yüzden eşim kesmişti. Allahın verdiği canı bi saç kesmekle kaybetmezsiniz korkmayın. İkinci hamileliğim yine kestirdim üstüne saç boyadım dibimden kendi saç rengim 3-4 parmak çıkmıştı artık dibime değdirmeden kendi saç rengime boyatıp rahatladım kimseye de sormuyorum açıkcası gereksiz stres yaratıyorlar insanda