rabiabs Kızlar bebeğim 3 hafta geride ve suyu iyice azalmış doktorum suni.sanci ile baslaticak dua edin lütfen çok korkuyorum en çokta diğer bebeğimi bırakıp doğuma gitmek zorluyor Allah yardımcımız olsun
Eymenkuzusu rabiabs Rabbim yardimciniz olsun saglikli sihhatli cok fazla sanci cekmeden kurtarsın inşallah. 🥰
T-159 rabiabs su gibi doğumun olsun inşallah Rabbım kolaylastisin kolay değil evde Bi yavru bırakmak ahh sag sağlim kavuşmak nasip olsun inşallah
Meri3535 rabiabs ay kolaylıkla gelsin inş 9 gün sonra benimde doğumumu suni sancı ile başlatacaklar. İnş sorunsuz ilerler kolayca atlatırsın. 🙏🙏🙏
As38- Allahım bir avazda kurtarsın inşallah banada suyu az dedi şimdi yatış vereceğim suni ile dedi sancı yok bende de 40 haftalık oldu ama
rabiabs Damla_g28 doğurdum kizlarrrrrr 22:55de kızım kucagimdaydi çok şükür rabbim bu yolda olanlara yardım etsin
Tgbkts rabiabs masallah darisi tum hamislerin basina insallah . Ben de büyük ihtimalle suni alacağım süreç nasıl oldu anlatabilir misin rica etsem
rabiabs prensesannesi-01 zordu kızlar yaşaa sabah yatış veriyordu eve gidip gelmek istedim öğlen 1de alttan bir ilaç gibi bise verdi yumuşama içinmiş bende suni verdi sanıyorum cahillik 😁😆 akşam 8e kadar ilaç verdi anca 3 cm açıklık oldu zaten ben umudu yitirdim onu duyunca sonra 8de suni verdiler orda ipler koptu mide bulantısı Baş dönmesi ben dedim yatamıyorum sicak suya girecem tamam dediler ondan sonra açılma hızlandı vallahi çok etkisi varmış saat 22:55de tam açıklıkla doğurdum ve kuş gibi hafifledim