Nisa43 Canlar bebeginin hareketini hisseden varmi varsa tam olarak karninizin hangi kisminda hissediosunuz ben 16 hafta oldum hissedemedim daha kilodan kaynakli olabilirmiki?
Gamze88 Nisa43 kiloylada ilgili olabilir cnm ama bazı anne adayları geç hissediyormuş belki sende de öyledir ,yada gece sen uyurken atıyordur küçük küçük tekmeler ama hissetmiyorsundur,
Zeliseyup Nisa43 meraba canm bende de kilo var tam olarak 20. Haftada hissetmeye basladm ama öncesinde arada hissediyordum
Eminekazar Ben şuan 18+5 im ama 15. Haftamdan beri hissediyorum gobegimin alt kısmında oluyor ama bazen tam göbek deliğinin olduğu kısımda da olabiliyor. Böyle balonduk patlaması gibiydi ilk hissettiğimde gezinebiliyor karnında yani
Slcnslmz Ben 15haftadayım sol tarafımda döndügünü hissediyorum bazen durmuyor 2-3 Dakka hareket ediyor canım acıyor o vakit
Eminekazar Slcnslmz benimde öyle oluyordu ilk hissetmelerinde 😊 bazen gobegimin tek bir tarafına toplanıyor bi taraf aşağı bir taraf yukarı 😋
Yasemincifci Nisa43 ilk gebeliğinse hissetmemen nırmal canım benim ilk gebeliğim 18. Haftamda hissettim 21. Haftada hissediliyormuş genelde
Nisa43 Yasemincifci benimde ikinci kuzum dort yasinda kizim var ama ilk cocuk gibi heycanliyim korkuom bisimi olduk i doktorada sira alamadim