cemre- Rabbim hayırlı bir kader versin yavruna canım. Ben de geçen kusarken yüzüm cildim kan çanağına döndü . Kırmızı kırmızı lekeler , göz çevremde ve göz akımda kırmızı noktalar oluştu . Çok korkunçtu fondötensiz çıkamadım dışarı .hiç geçmeyecek sandım 4. Günde geçmeye başladı çok şükür . Anlattığına göre sende de oluyormuş. Kusarken çok zorlandığımız için sanırım kılcal damarlar çatlıyormuş. Sence Bu riskli bir durum mu bir bilgin var mı bu konuda
Melissssa cemre- canım sana da çok geçmiş olsun ben çok sık yaşadım ama geçiyordu doktor da bir şey demiyordu risk falan yoktu çok şükür şimdi doğumdan sonra yüzüm tertemiz oldu vallahi biraz daha sabret 😁
Melissssa Nghnclkk valla bana verdi zofer ama ben gerçekten korkuyordum o yüzden içmedim hiç çok teşekkür ederim bu arada 🤗
cemre- Melissssa Allah yardımcınız olsun bebeğiniz emzirebiliyor mu şimdi ? Biberon verdikten sonra anne memesine dönüş yapmıyorlarmış diye duydum .
Melissssa cemre- teşekkür ederim 🙏 biberonla vermedim valla elimle sağlıyorum süt aşağıya indi mi hemen ağzına koyuyorum memeyi taz inatçı tutmuyor kolay kolay almazsa da küçük kaşığa dağıp hemen ağzına döküyorum 😁