muhber Kızlar 8+1 oldum bugün, en başindan beri hiçbir mide bulantisi kusma vs bisey yaşamadim. Masallah diyim 🧿😄 şuana kadar sorunsuz geçiriyorum ama bisey hissetmemekte garip geliyor, varmi benim gibi olanlar yalniz değilim değil mii 🥲
dalginkiz muhber bende öyleyim canım 7 hafta oldum bir belirti yok sadece bazen başım dönüyor o da sıcaktan tansiyonum düşüyormuş sürekli bir şeyler yemek istiyorum çok şükür bulantım vs yok inşallah böyle devam eder
m2010 muhber bende aynı durumdayım hiç belirtim yok bazen hamile olduğumu unutup iş yerinde ağır kaldırdığım oluyo arkadaşlarım uyarıyor 🤣
Gul1402 muhber 21 olacağım. Masallah diyim hamile degil gibiyim ayni. Bende ilk zamanlar acaba sorun mu var niye belirti hok diyordum sadece göğsüm ağrıyordu ilk zamanlar
Kanye muhber merak etme cnm son aylarda birden kilo alıp birden güçsüz kalıp birden ödemlere maruz kalıyor insan iyi günlerin korkutmak gibi olmasın😆💁🏽♀️🤰🏻gerçi belli olmaz herkes lin ki farkli.
Kanye m2010 sakın çocuk düşerse vebali çok ağır.bebek önemli görmüyorsaniz bilemem ama yanlış…..bir hata çocuğunuza mal olur. Övünülecek bir şey değil bu koskoca işyerinde size mi bıraktılar yani.yapmayin lütfen yazık.
S-nur1 22.haftayım hala birşey hissetmiyorum ama tabi artık biraz ağırlaştığını hissediyorum sırt ağrım oluyor sadece 😀
aybarsmom16 muhber Benim hamileliğim de öyle geçmişti canım unutuyordum hamile olduğumu sağ Salim doğdu 3 yaşında şuan 😂
vilanelle muhber hepinize nazar değdirmeye geldim :D 8+2yim akşamları ağlıyorum bulantıdan, açlıktan gazdan :p
Peye muhber 2 gebeliğimde de bende öyle oldum hiç hamile gibi değildim çok şükür. Şimdi 3 ye hamileyim bazı şeylerden tiksindim sadece
Auri muhber 30. Haftaya giriyorum Şükür hamileliğimin bu zamana kadarki süreci oldukça sorunsuz geçti Başlarda çok hafif mide bulantısı yaşadım o kadar O da ilaç kullanacak kadar vs değildi Şimdi de sadece sıcaklardan ötürü ödem problemi yaşıyorum o kadar İnşallah siz de sorunsuz geçirirsiniz hamileliğinizi