bsrsl_2016 Bege2121 canım aynıyız bnde bugun 5+5 oldum. Çok şükür bir sıkıntım olamdı dah uyku dışında.. ama ilk hamileliğimde bulantya karşı tuzlu çizi bisküvi yiyordum iyi geliyordu çubuk kraker yada
Babymam Bege2121 sabah yataktan kalkmadan 2-3 tane tuzlu leblebi mideni tutar hemende yataktan kalma bir saklama kabına leblebi koyup komidininde bulundur ben öyle yapıyorum çok şükür iyiyim ilk hamileliğimdede öyle yapardım ama bebekten bebeğe değişir
Sumide Ben de bugün 5+6 oldum ilk olunca gercekten insan tedirgin oluyo sürekli doktora gitmek ve görmek ıstiyorum 😄 büyümüş mü diye
bsrsl_2016 Sumide bnmde ikinci ama ilkini çok anlamadım karnımda öldü 8 haftadayken kürtaj oldum çok tebrübeliyim diyemem
melegiminannesi 9 haftalık gebişim şuan yasadıgın mide bulantısı değil kuzum asıl mide bulantısı 8 den sonra başlıyor ki dğn öldüm yataklara düştüm o kadar midem kötüydü bir lokma bisey atsam geri cıkardım hep 😀 sana tavsiyem ekşi şeyler tüket yada tuzlu😀 kraker diyorlar ama bende o etki etmedi benimkini kivi iyi geliyor sende bi dene istersen rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin ❤ daha durun ilerleyen haftalarda ayda 1 görmek zorunda kalacaksnız bebişleri simdi 2 haftada bir gidiyorsunuz birde beni düşünün 1 ay sonra cagırdı yavruöu görmek icin💦 ne yapalım yapacak bşsey yok iyiki bebişim 1 ay sonra dedi hem cinsiyetinide öğrenöiş olucaz kızlar gittiğimizde❤👼😀
Bege2121 melegiminannesi evet sanırım haklısın canım tuzlu kraker de işe yarıyor ama ekşi yiyecekler daha bi etkili gibi 😊 çok teşekkür ederim Amin.. inşAllah .. hepimize nasip etsinler rabbim☺️🤲🏻 Cinsiyet konusuna gelince her aklıma geldiğinde merakım misli ile artıyor 🙈🥰 ama daha çok var bizim öğrenmemize😐
Gull9186 Yataktan kalkınca aç dolanma başına tuzlu çubuk kraker koy ye benim elmada bulantımı alırdı birde limon🙈 kraker kurtarıcı tuzlu çubuk krekerler balık kraker ben baharatlıda severdim at ağzına en iyisidir o bastırır.
melegiminannesi 9 haftalık gebişim şuan yasadıgın mide bulantısı değil kuzum asıl mide bulantısı 8 den sonra başlıyor ki dğn öldüm yataklara düştüm o kadar midem kötüydü bir lokma bisey atsam geri cıkardım hep 😀 sana tavsiyem ekşi şeyler tüket yada tuzlu😀 kraker diyorlar ama bende o etki etmedi benimkini kivi iyi geliyor sende bi dene istersen rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin ❤ daha durun ilerleyen haftalarda ayda 1 görmek zorunda kalacaksnız bebişleri simdi 2 haftada bir gidiyorsunuzdır belki birde beni düşünün 1 ay sonra cagırdı yavruöu görmek icin💦 ne yapalım yapacak bşsey yok iyiki bebişim 1 ay sonra dedi hem cinsiyetinide öğrenöiş olucaz kızlar gittiğimizde❤👼😀
melegiminannesi Bege2121 bize aZ kaldı inşallah ofa gösterirse evet ekşi yiyince sanki daha azalıypr bulantı ama mide yanması eşlik edince cıldırıyorum😭
Babymam Bege2121 kalkınca daha çok miden bulanır kalkmadan ye yat ayağınıda biraz yukarı kaldır hemn tansiyonun dengelensin hem miden yatışsın diye
Gull9186 Bege2121 yok canım herkesin hamileliği farklıdır ben 26 haftalığım maşallah 5-6 kere midem ya bulanmıştır diyebilirim oda kokulardan birde yumurtadan 😏 önceden de sevmezdim yumurtayı onun için de olabilir ama alıştım artık yiyorum bebiş için 😘
bsrsl_2016 Esrayusuf 6 ay sonra hamile kaldım .. o sürede bilerek yapmadık.. şimdi inşallah sornsz devam eder