kendinehaskadin Tgucee ben davetsiz misafir geldiğini gördüm birinin bebek haberi yazıyordu hamile olduğumu ögrendim
mavi123_ Tgucee ben hamilelik değilde ama bebek emzirdiğimi görmüştüm ve bi kaç hafta sonra hamile olduğumu öğrendim
Akkdkxjdndbn Tgucee annem gördü, bu ay hamile kalacaksın maydanoz nane sakın yeme, ağır taşıma dedi. Erkek renkli gözlü bir bebekti hatta dedi. O ay hamile kalmışım, şuan renkli gözlü oğlum var
seynepon minikmucizem356_ 2 hafta önce tüp bebeğe başladık inşallah rabbim nasip etsin kolaylıkla transfer bekliyoruz önümüzdeki aylarda🙏🏻
Kakulelipasta Tgucee Ben ben ben!! 🙂 Rüyamda gebelik testi yapıyordum yanımda eşim ve annem vardı. Pozitif çıkmıştı ay inanmıyorum hamileyim diye seviniyordum, eşimle annem de evet diyip tastikleyip gülüyorlardı.🙈 O gün çok güzel uyanmıştım inanki… Çok şükür o ay rüya gerçek oldu🥰
babygirl02 Tgucee ben kendimi 3 gün üst üstte hamile olduğumu gormustum rüyamda gerçekten de hamileymişim 😊
Pinfur10 Tgucee ben öğrenmeden 1 gün önce deniz gördüm. Rüyadan uyanınca sol kadığımda ağrı vardı o gece anladım ertesi gün test yaptım pozıtıf 😂
zeynepulker0 Tgucee ben kendimi gördüm etrafımda da çok gören vardı üç ay sonra hamile kaldım şuan 6+3 ün ama rüya ile alakalı olduğunu pek sanmıyorum bu şeylerin 🫠