Emine32 hd_d bende öyle hissediyordum hurafeler rüyalarım bile erkekti 14haftada kontrolün vardı doktora cinsiyet belli mi diye sordum kız dedi tahmin mi kesin mi diyorum bak diyor kız o kadar erkek bekliyordum ki pazartesi tekrar kontrolüm var 18 hafta olacak erkekmiş derse şaşırmam 😀 Allah sağlık versin tabi önemli olan o ama kızım olsun çok istiyorum erkek evladım var çünkü 😁
hd_d Emine32 hahaha kıyamam sağlıkla kucağına al insllah dediğin gibi bende de ayni hurafeler işte belirtiler sonra çin takvimi vs vs aklona gelebilecek herdeyxe erkek gözüküyor 😅😅 hayırlısı olsun bakalım canım 🤭 şuan 9+6yım kacta belli oluyor tam anlamıyla bacım ya
Beyzanur-_ İlk kızımın ismi ‘Asel’ ikinci kızımın ismini de ‘İnci’ koyacağız Allah nasip kısmet ederse 🌸
Heyecanlianne-1 Summsumm buda değişik isim olmuş. Teşekkürler ama kalbim hala isinamiyor hiç bir isme☺️
yildizz13 Minikbebegimveben ben ilk minel istedim. Sonra neden bilmiyorum Defne koymaya karar verdik Defne daha çok içimize sindi. Sade ve hoş isim bence 🥰
Sylv Bir oğlum var ismi Toprak (ben koymuştum) şimdi 33haftalik bı kız bir erkek ikizlerimi bekliyorum. Kızın ismi su, erkeğin ismi ateş olucak abimiz ve babamız koyuyor isimleri ❤️ böylece bende 3 elementin anası olmuş olacağım Allah nasip ederse 😅
ABusraaaa Sylv ateş çok ağır bı isim. O ismin altında kalmasın çocuk bence bı daha düşünün. Sırf element uyduracam veya babası çocuğum koydu diyerekten ateş gibi bı ismi çocuğa vermek çok büyük bi olay.isimlerin enerjileri vardır. Tabikide sizin cocugunuz ben sadece düşüncemi söyledim. Çünkü biz anne babalar olarak çocuğumuza bence en güzel ismi seçmek zorundayiz.
gozbebeklerim2 Minikbebegimveben yeni gebeyim Kızım olursa ismini Asil Duru 🤍 koyarım erkek olursada düşünürüm onu düşünmedim daha😄
Sylv ABusraaaa ateş ismini abisi koyuyor bizde çok değiştirsin istedik amaç element uydurmak değildi öyle gelişti bir anda 😐😔 oğlum 3 yaşından beri kardeş istiyor kız mı erkek mi olsun diye sorduklarında hep ikiz olsun bı kız Bir erkek olsun demişti ikiz olduğunu öğrendiğimiz de bende ona söz verdim bı kız bı erkek olursa erkeğin ismini sen koy diye kimliğe yazılmasa da kulağına iki isim okumayı düşünüyorum