NiLayY3506 Busraakay_26 Maşallah sağlıkla büyüsün prensesler 🥰 bizde miray koyucaz ama ikinci isim olarak defneyle Gökçe arasında kaldık
Songulaayhan Henüz cinsiyeti belli değil ama kız olursa Zehra Meva koymayı düşünüyoruz. Erkek olursa Mert Efe yada Alparslan 🌼
edos23 Songulaayhan tanıdığım bir sürü Alparslan isminde çocuk var ve aşırı yaramazlar bence isimlerin de çocuklar üzerinde etkisi çok yine de siz bilirsiniz 🥰
Heyecanlianne-1 Minikbebegimveben aynen yaa idim brlli olsa hastane çıkışı için isimli tulum ve kapı süsü hazirlatacam
Minikbebegimveben Heyecanlianne-1 Miray Ece çok güzelmiş. Akrabamız miray koydu dıye koyasım yok ama kulağa narin geliyor ikisi😊
Burcu-Elisa Kızım Elisa Mira Kızım Liyana Karla Kızım rabbim sağlıkla kavuştursun inş İmera Nova olacak🥹❣️
cyd23 Minikbebegimveben Kızımın Adı Beren. Tekrar hamileyim. Erkek olursa belli zaten Batuhan ama kız olursa bende kararsızım Bade ismini seviyorum. Bu arada benim belirlediğim kriter B harfiyle başlaması o yüzden işim zor.
benceyn Minikbebegimveben afra, aden ve lina arasında kalmıştık. Şuan için kızıma Aden lina adını vereceğiz gibi duruyor.