Nuracr43 Pazar veya pzt adet günüm ayın 8nde test yaptım negatif bu sabah da yaptım yine negatif silik bile yok olsa çıkardı heralde ya belirtilerim de vardı oysa ki demek ki nasip değilmiş moralim bozuldu böyle olup sonradan pozitif görme ihtimalim var mı
Elfidanur Nuracr43 benım sayfama gır oku sırf bu yüzden beş ay adet olmadım ınatla ılac dahı kullanmadım belkı gectır olur dıye ama regl oldum sonrakı ay ıse girmeye kafamı dağıtmaya karar verdım adet bıttıkten sonra üç günde bır ılıskım oldu o kadar gunasırı plan yapmama rağmen olmadı nasıbını beklemiş zamanı varmış 🥹🐣ama sonra noldu bılıyormusun adet olmadım beş ay bır kere ılac ıle oldum sımdı bugün görmeye gıdıyorum teyzesı 🧿🥹🐣yanı demem o ki canını asla skma açık da konuşayım bır ay kafanı takma kesınlıkle dua ettım ısteyen herkese rabbım versın mübarek cumanın hürmetine sıkma canını strese gırme sağlıklı beslen stresten uzak dur kafanı dağıt
anneolmakneguzel_ Nuracr43 size hamile kalacağınızı kim vaadetti hayatım. Tam olarak neyden umit kestiniz. Demeyin öyle. Umutvar olucaz. Bedenimiz biz ne zaöan hazırsak Rabbim verecek 🎈
saturnungolgesinde Sendenbiri ben de aynen 10 gün gecikince öğrendim. 2 gün geciktiğinde kuruma çizgisi gibi bi çizgi vardı bi test daha yaptığımda negatifti. 8 gün sonra tekrar yapayım diyince direkt zaten ben buradayım dedi 776 ile öğrendim
Sendenbiri Nuracr43 3 tane test yaptım, hepside negatif çıktı. Ümidimi kesmiştim, nede olsa 2 evladım var Rabbim olmaya versin diyip 10 gün geçti baktım yine gelen giden yok, gidip hemen kan vermiştim, 28 ile ögrenmiştim, şuan 19 haftalıgım.
Nuracr43 Elfidanur maşallah canım haklısın kafaya çok takıyorum akışına bırakmam lazım Rabbım ne zaman nasip ederse artık sende hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah miniği 🥰
Miracinannesii Ben de adetim 5 gün gecikince test de çıkmadı 10 gün gecikince tekrar yaptım o zaman silik çıktı
Elfidanur Nuracr43 takma güzelim ben üç yıldır evlıyım Aralık ayında korunmayı bıraktım 6-8 ay olmadan kesınlıkle hamıle kalabılıyorsun normal yanı bekledıgım bıseydı bırazda benım ama ya nasip yani Allah gönlümüze göre verdı sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasıp etsın hepımıze
Nazlii59 Herşeyi denedik evlendiğimden beri gün aşırı ilişkiler mi istersiin ovulasyon testleriyle her gün takipler miii gynoseed sperm hızlandıcı jellerle yumurtlama günü tutturmalar mı hayıt tohumları mı aklına gelen tüm tuşlara aynı anda basıyordum ve sonuç her ay adet görüp ağlayan bir ben… haziran sonu kız kardeşim evlendi tabi ben düğün telaşesi içinde herşeyi ama herşeyi koyverdim. Eşim de vardiyalı hani çokta beraberlikte olmadı ama ne oldu? Minik mucizem çıkmış yola geliyormuş :) şimdi 6 haftalığız çok yeni daha ama kafayı rahat bırakın diyenlere inanmayan ben şimdi sonuna kadar hak veriyorum canım nolur kendini yıpratma
Tazeanne2016 Kafayı boşalt demek kolay ama nasıl olacak diye düşünüyordum ben de sonra bir noktaya geldi ki bu ay da olmazsa ek tedavilere başlarız dedim ve rahatladım ve o ay hamile kalmışım , adet günün bile gelmeden test yapmak çok büyük stres ve üzüntü ilk 1 yıl korunmasız ilişki öneriyor doktorlar sonra ek tedavilere başlanıyor , eşinde sen de sağlıklı beslenin sigara varsa azalt gün için de yürüyüşe mutlaka zaman ayır ilgin odağın başka konular olsun
mrvrm Nuracr43 testlere bakma canım. Ben dün iki test yaptım. Birine kuruma desem de diğeri kuruma değildi gölgeydi. Kan verdim negatif çıktı. Belirtileri de dibine kadar yaşadım. Diğer aylardan çok farklıydı, regl belirtilerinden çok farklıydı. Ya ben ovulasyonda dün koyu gördüm. Acaba ikinciyi mi yumurtluyorum dedim. Son testti o. Bugün bi 5 tane daha aldım