ilkanneilkbebek Kızlar çok tedirgin oldum akşamdan beri ara ara adet sancısı gibi giriyordu gece 3 gibi uykumdan uyandırdı normal mi
Smiley87 ilkanneilkbebek 16. Haftaya kadar kasık ağrıları çok normal canım rahim büyüdüğü için oluyormuş , doktorum çok normal deyip hiç önemsememişti , ve bu benim 2. Hamileliğim ikisinde de 16 ya kadar bazen şiddetti artan kasık ağrılarım oldu
Nisan35 Devam ederse bir doktora gorunebilirsin ama ben de de oluyordu geceleri adet olacakmisim gibi bir sancı giriyordu . Rahim büyüdüğü için normal
Gamzeemrmrt Bnmde oluyo 8+1 agrım var. Rahım buyudukce oluyo sanırım korkma. Dr gıttınde. Yıne sor cnm
melegiminannesi Eğer sürekli.olarak artarak geliyorsa ağrılar o zaman doktora git ama gelip gidio dahada gelmiyorsa veya baya uzub aralarla geliyotsa rahmin büyüyordur merak etme 9. Haftamdayım bende de ara ara da olsa oluyor hala en başlarda daha cok oluyordu adet zamanların yaklaştıkca ağrılar ortaya cıkıyor vücut alışık oldugu icin
Silence melegiminannesi 13+6 yım bendede ara ara devam ediyor. Hiç korkmayın rahim büyüdükçe kasılmalar artıyo:) kasık ağrısıyla beraber mide bulantısı titreme gibi şikayetleriniz olursa doktorunuza sorun ama