Moz Günaydın bir önceki postta biraz karışıklık oldu sanırım burda üstteki 5 temmuz alttaki 7 temmuz çatlamış mı?
Moz penbe_karisi değerlendirdik zaten geçen haftasonuydu da çatladığından emin değilim bide 1 gün içinde çatlaması gerekmez mi
Moz NoName_ bir önceki postumda var komple testlerim.5-6 temmuz pik 7 temmuz çatlama gibi ama çatlama olmamış diyenler var
Nasia Ay benimde aynı szinki gibi çıktı anlamadım bende çok hafif silikleşince çatlama sandım. Ertesi gün bi daha test yaptım bu sefer tamamen silikleşmişti. Şimdi bende anlamadım hangi gün çatladığını😁
Moz Nasia ya bence silikleşmeye başladıysa çatlamadır.Anlamadım ki çatlama olmasa zaten kist olur regli düzensizleşir Allah korusun.Gönderilerime girin 1 temmuzdan 10 temmuza kadar full yapmışım bariz görünğyor bence
Moz babymom2026 normalde öyle evet benimkini çatlamamış olarak yorumlayanlar oldu ama sanmıyorum çünkü kasık ağrısı yaşadım yürüyemeyecek derecede
vilanelle Moz bence net çatlamış, sadece diğer postta çok fazla çift çizgi var ama galiba aynı günde 3 tane falan yaptığından:d günlük birer tane koyunca çatlama net görünmüş