miniminnacikk maviskokiz hayırlısı olsun canımmmm , 😍 bende Ayın 5 de betam 68 di 😍🥰 dün verdim dün de 535 😇 Benimde d vitaminini azdı doktoruma sordum devam edebilirsin dedi sizde sorun gittiğinizde 😍 bem kullandım yani
maviskokiz Krixi hayır 24 temmuzdu reglim benim 40 gün oluyor normalde düzensizdi yumurtlama hacamat yaptırdım bu ay o vesile oldu bence birde inositol
Symylldz maviskokiz İki gebeliğimi de bunlarla öğrendim. Hata olduğunu sanmıyorum sağlıkla kavuş hayırlı olsun :)
Busrabzkrt maviskokiz birkaç gün sonra tekrar kan ver değerin artıyor mu bak değerin en az 4000 felan olması gerek keseyi görebilmek için
maviskokiz çok teşekkür ederim kızlar rabbim isteyen herkese nasip etsin ben yaşadım biliyorum umraım herkesin en istediği en doğru zamanda olur
Nazlii59 Ayy gözün aydııın ben de 208 le öğrenmiştim direk doktora koştum sabahına bana beta takibi yaptırmadı stres olma haftaya gel keseyi görelim dedi gittim keseyi gördüm inşallah sağlıkla gelsin minik mucizeler
maviskokiz Nazlii59 amin inşallah bende kendimi bunaltmak istemiyorum takiple muhtemelen haftaya giderim çarşamba perşembe