bbnnnnnnn Kızlar ilk hamileliğim ne yapacağımı da bilmiyorum ben ne zamana kadar 2 güne bir kan vermeye gitmeliyim? Doktora hemen gitmem gerekir mi yoksa 6. Haftayı falan beklemeli miyim, beta 56 çıktı hamileyim değil mi ?
gulanserhat bbnnnnnnn evet hamilesin. Beta testini iki günde bir vermen gerekiyor sağlıklı bir hamilelikte iki günde bir iki katına çıkmış olması gerekir tebrikler
Elfidanur bbnnnnnnn benımde ılk hamılleıgım kesınlıkle strese gırme kanını ver ebeler söyler zaten güzel veya bır kere daha gel dıye sonra doktor randevunu al haftanı öğren kese veya bebegı görmen ıcın su gune gel der sana hayırlı olsun çok erken ogrenmıssın
Cansuuert bbnnnnnnn hayırlı olsun bende 67 ile öğrenmiştim 2. Günde 1 beta verip kendinizi strese sokmayın bence 4 gün sonra veya 1 hafta sonra doktor kontrolüne gitmeden verirseniz bence daha iyi olur ben öyle yaptım
Narina123 Hayırlı olsun hamilesiniz :) 2 günde bir test verin artması gerekiyor , artarsa herşey yolumda demek oluyor :)
Kayrakusum_0 Gözünüz aydın💕 belirtileriniz var mıydı test yaptıysanız atar msınız Silik mi çıktı belirgin mi çıktı bende bugün test yaptım
bbnnnnnnn Kayrakusum_0 aslında çoğu şey regl öncesi döneme yakındı. Sadece biraz daha kasık ağrısı ve göğüste ağrı oldu
Narina123 Testi ne zaman yaptınız başka sayfada daha önce paylaşmışsınız testinizi ,bende bata 3 gün varken yaptım silik çıktı çok az görülüyor bugün yine yaptım 2 gün var yine çok ufak silik görünüyor
bbnnnnnnn Narina123 2 gün vardı evde test yaptığımda, bugün normalde regl günüm. Kan testini de dün gece verdim
bbnnnnnnn Kayrakusum_0 sonuç hemen çıktıysa olma ihtimali var, inşAllah vardır ben de çok anlayamıyorum bu test işlerini 🥰
Narina123 Kayrakusum_0 sanki var çıplak gözle daha iyi görülür ben dün ve bugün yaptım dün daha silikti bugün biraz daha belirgin ama adet olacak gibi kasısklarım ağırıyor normal mi ?
Nurkl bbnnnnnnn tabiki siz daha iyi bilirsiniz fakat 2 günde bir çok yıpratıcı oluyor bu yüzden ben ⅘ günde bir verdim ona göre hesapladım ve böylelikle 2 kere kan verdim 3. De kadın doğuma gittim . Tebrik ederim sağlıkla alın kucağınıza