aryadenizz 8 deneme yaptım 15 dk kitledi. Şuan uyuyor. O bilmeden öğrenip gizli gizli kurcalamak istiyorum şifresini bilmiyorum ya silmiyordur hiç bişiyi. Bişi görürsem de söylemicem doğrusunu bildiğim yalanları dinlicem. Varmı fikri tecrübesi olan lütfennn
Rmys9691 aryadenizz çok deneme yaparsan da kitler telefon kendini sorun bile çıkabilir çok uğraşma o girerken öğreneceksin başka çaresi yok
Dygus Daha önceki şifrelerinden birini biliyorsanız eğer şifremi unuttuma basın yeni ekranda eski şifrelerin birini ister girin biliyorsanız sonra yeni şifreyi siz koyarsınız girmişte olursunuz😃
Rmys9691 Açamazsın telefona girerken baksana gizliden anlarsın illa ki, arkadan video bile çekerdim ben olsam, videoyu yavaşlatıp şifreyi çözerdim. Face ile açsa bile her zaman yüzünü algılamıyor illa şifre ile girer takipte kal.
Nursemom_ En kolayı hesap makınası çek üstten ona bas hesap yap sayfayı yukarı kaydır oda olmazsa telefonu face ıd uygunsa git fotografına yada yuzune okut
Nursemom_ aryadenizz telefonu iphone kaç smdi burdan nasıl tarıf etcem bilemedim hesap makinasını aç Ordan sekmeyi üstte it yani kapatır gibi anladın mı dora telefon kilidi açılıyor youtabdan da bakabilrisin orda anlatır belki detaylı