zehradinler33 Şimdi ben 20gün önce tartılmıştım 82kilo çıkmıştım. Bu akşam tekrar tartıldım aynı 82çıktım acaba bebek kilo almıyor mu bilgisi olan var mı
Sren1289 zehradinler33 alıyordur merak etme. Doktora gittiğinde mutlaka kilosunu sorun aklınızda soru kalmasın.
eminekurt9 zehradinler33 Bende 1 aydır hiç kilo almadım ama bebeğim 1 hafta ileriden gidiyor mesela kilosu onunla alakalı değildir büyük ihtimal
Gozde_mom zehradinler33 bende en son 12 önce 81.90 dım dün tartıldım 81.60 olmuşum sıcaklardan 300 gram vermişim kontrole gittiğimizde bebeğin aynı süreçte 300 gr aldığını gördük hatta bir hafta önde büyümesi. Hiç başka bişey düşünme sorun yok sıcaklardan çok terliyoruz 33 haftadayım bende. Bebiş 34 ile uyumlu 2470 gr dı enson
zehradinler33 Pazartesi kontrolüm var soracağım mutlaka belki bu durumda olan vardır diye buraya yazmak istedim cnm
Sren1289 zehradinler33 bende oyleyim kılo almadım ama bebeğin kilosu haftasıyla uyumlu oldu her zaman. O yüzden canınızı sıkmayın kiloalmıştır
bebesever Bende aynı şeyi merak ediyorum. 1 ayı geçik aynı kilodayım bebek ne durumda diye meraktayım gelecek hafta kontrolüm var. 29 haftam bitmek üzere ☺️ bence fit hamilelik yaşıyoruz ondan🤭