mujdecrin Arkadaşlar helpp . Ya ben 8.haftamdayım aşırı derecede midem kazınıyor ben böyle birşey görmedim yemek yiyorum 2 dk sonra yine kazınıyor sanki günlerdir açmışım gibi bu normal mi yaa 😭
Laviniiaa mujdecrin Normal ilk zamanlar sonrasında geçiyor ama azalıyor yani normal yemeye başlıyorsun bi süre sonra başa dönüyorsun tekrar 😂
mujdecrin Laviniiaa ay vallahi bilmiyorum aşırı aç hissediyorum ama iştahım yok midem bulanıyor. Bu açlık değil yani garip bisey. Tek korkum mide bulantım geçince de böyle olursa çok kilo alırım 😏🌸
Laviniiaa mujdecrin Ben de daha 6 ayda 10 kilo aldım ama çok takılmıyorum geçici bir süreç nasıl olsa 🙂
aysenuryildiz mujdecrin aynısı yaaaaa aynısı çok zorlanıyorum bunun bi çaresi yok mu 8 haftalığım daha
mujdecrin aysenuryildiz canım benimki şükür geçti. Yani aç hissetmelerim var ama bu bahsettiğim artık kalmadi. Seninki de geçer inşallah 🙏🥰🌸
mujdecrin aysenuryildiz canım benimki şükür geçti. Yani aç hissetmelerim var ama bu bahsettiğim artık kalmadi. Seninki de geçer inşallah 🙏🥰🌸
aysenuryildiz mujdecrin yaa çok sevindim sizin adınıza 3.40 saat mesela yine aynı ağrı çok zor ne zaman geçti tam olarak acaba